Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Black Caviar Lounge (TANCAT)

  • Restaurants
  • Sarrià - Sant Gervasi
  • preu 3 de 4
Publicitat

Time Out diu

Hi ha qui s’amaga darrere una pedra i hi ha qui ho fa, fora dels Estats Units i de la històrica llei seca, en un speakyeasy. Així es deien a l’època els llocs clandestins on es podia beure alcohol i on la vida no semblava tan grisa com a fora. Ara que també coneixem la grisor, tenim una fantàstica excusa per tancar-nos al Black, un  caviar lounge.

Seguint la moda de les cuines obertes, el Black té una barra on triomfen l’acer inoxidable i la pulcritud, els cuiners vestits de blanc preparen els plats d’ostres i caviars. Les parets de la resta del local són negres i la paraula black en neó vermell es repeteix com una mena de contrasenya que dins d’aquesta bombonera no manté ja cap misteri. Al Black, s’hi arriba a través d’una porta del bany d’homes. Els cambrers de La Royale es brinden a acompanyar-t’hi, en una mena de ritual teatral i divertit. De fet, cal reservar-hi expressament. Si truquem a La Royale, ni la carta ni l’ambient s’hi assemblen. Les hamburgueses se substitueixen per salmons fumats i cebiches que se serveixen amb xampanys i vodka. 

Aquest destil·lat mereix una menció a part. En trobarem de nacionalitat russa, ucraïnesa i polonesa, i també d’altres de més curiosos que provenen de destil·leries franceses i daneses.

Si ja tenim un màster sobre ginebres, és hora de començar a investigar sobre l’altra beguda transparent. El vodka, al contrari de les ginebres cada cop més carregades d’essències, no té gust. Per això, l’equip del Black ha decidit botanitzar-lo: que vol dir que hi ha dipositat algunes fruites o espècies per donar-hi gustos concrets, i així poder combinar-lo millor amb les tòniques. 

El dissenyador Roberto Cavalli és un boig del vodka i ha elaborat una marca amb el seu nom. Aquí el serveixen amb la infusió d’unes maduixetes al fons de l’ampolla. És increïble comprovar-ne el resultat. Tasto un Nemiroff, un vodka ucraïnès que han botanitzat amb llimona indonèsia, típica de la cuina tailandesa. Així, el vodka sec agafa un gust cítric deliciós. 

El Black és un local d’extrems. El vodka sempre es conserva fred, el gel es fa a uns 40 graus sota zero i els gots són especialment prims i delicats, perquè la beguda es conservi freda des de l’inici fins al final de l’àpat–Montse Virgili.

Detalls

Adreça
Pl. del Camp, 5
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
08022
Contacte
93 254 73 93
Transport
El Putxet (Línies: FGC)
Horaris
A partir de les 21 h. Cuina fins a 1 h. de la matinada
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà