Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Carballeira Reina Cristina

  • Restaurants
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Carballeira (Born)
    Scott ChasserotCarballeira (Born)
  2. Carballeira (Born)
    Scott ChasserotCarballeira (Born)
  3. Carballeira (Born)
    Scott ChasserotCarballeira (Born)
  4. Carballeira (Born)
    Scott ChasserotCarballeira (Born)
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Obert el 1944 per la família gallega Millán, aquest restaurant de la Barceloneta va satisfer la gana del molts pescadors i treballadors portuaris a base de caldo gallec, sopa de peix i sardines a la brasa. Gairebé setanta anys després, es va traspassar a un client de tota la vida. Aquest va preservar l’aire familiar de l’establiment i va apostar per la continuïtat; gambes de Vinaròs, musclos del Delta de l'Ebre, llagostins de Palamós; cargols punxencs, crancs, cloïsses, navalles, ostres i percebes de la costa gallega. El gran canvi va ser obrir la cuina perquè els clients, un cop triat el marisc i peix, poguessin veure tot el procés de preparació. Els arrossos, esclar, no desmereixen l'excel·lència del producte.  

  

Escrit per
Mireia Font

Detalls

Adreça
Reina Cristina, 3
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Barcelona
08003
Transport
Barceloneta (M: L4)
Preu
35 € aprox.
Horaris
De lu. a do. de 13 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà