Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Incubadora gastronòmica

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

La gastronomia ha esdevingut en els darrers anys un àmbit d’innovació i creativitat en plena efervescència a la nostra ciutat, i sorgeixen propostes culinàries diferents com el projecte que s’acaba d’inaugurar a Coocciō, un espai polivalent amb una cuina professional de lloguer per hores, una sala de degustació, un servei d’assessoria gastronòmica i un cafè. Es tracta d’una mena de coworking per a cuiners per treballar amb les seves creacions. El més interessant d’aquesta iniciativa és que els caps de setmana obren les seves portes i aquest local es transforma en un espai de degustació on 4 cuiners presenten les seves últimes propostes gastronòmiques perquè les tasteu i feu de conillet d’Índies. Els xefs aniran canviant cada setmana perquè pugueu tastar moltes coses noves.

Aquest cap de setmana s’obre, per primera vegada, l’espai al públic amb un cartell de luxe. Podreu degustar un espectacular capipota mediterrani dels membres The Parmentiers, un despatx gastronòmic de Barcelona. També tenen molt bona pinta els entrepans de calamars i pop dels cuiners del food truck Kraken. La xef Carlota Claver us servirà una exquisida pita de pollastre amb tomàquet, ceba i maionesa de siracha. La Carlota està treballant la carta del nou restaurant que té previst obrir a la tardor a Barcelona. Per últim, podreu degustar ostres de la costa atlàntica francesa amb gust propi preparades pels cuiners del restaurant Gouthier de Sarrià, uns experts en la matèria.

El format és com el d’un petit mercat, cada cuiner disposa d’un taulell on podeu adquirir el plat que us faci més goig per degustar-lo a la barra o a les taules allargades. El preu dels platets i les racions va dels 4 als 7 euros i podreu anar-hi els divendres de 19.30 a 24 h o els dissabtes de 12 a 17 h per dinar o de 19.30 a 24 h.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà