Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Informal

  • Restaurants
  • El Gòtic
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Informal
    Informal
  2. Informal
    Informal
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

El xef Marc Gascons, estrella Michelin a Els Tinars de Llagostera, va portar el seu savoir faire a Barcelona, a l’hotel Serras. La seva és una cuina de producte, basada en la cuina tradicional catalana i presentada de manera fresca i lleugera, al dia. És a dir, l’essència d’Els Tinars, però amb tots els detalls que comporta ser el restaurant d’un hotel. Exemples: les braves fullades, l’arròs sec de gamba roja a la brasa i romescol i els canelons de pollastre ecològic, beixamel de bolets i el tàrtar de vedella. I per postres, coulant de xocolata amb gelat d’avellanes del Piemont. La mateixa carta es pot demanar al rooftop, allà on, per cert, Picasso va pintar.

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
Pg. de Colom, 9
Barri Gòtic
Barcelona
08002
Transport
Drassanes (M: L3)
Preu
€€€
Horaris
Dm. a dg. d'13 a 15 h i de 19 a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà