La Plassohla

  • Restaurants
  • Cuina creativa
0 M'encanta
1/4
La Plassohla
2/4
Tataki d'ànec
3/4
'Taco' de vedella
4/4
Bunyols de bacallà
El Gòtic

La cuina catalana tradicional està posant el peu als hotels de gran luxe, on abans hi havia amanides Cèsar i plats amb salses del segle XIX. Exemples? El Mercer, el DO, El Cercle Artístic –d’acord, no és un hotel, però és al centre– i l’Ohla, sumptuós cinc estrelles de gran luxe.

A La Plasshola, el restaurant més assequible de l'hotel, hi trobem una visió contemporània de la cuina catalana, però amb l'elaboració i finesa que un s'espera d'un gastronòmic. Exemples? Una ostra del delta amb xiitake i rostit cítric, un 'taco' de fricandó de vedella servit al cim d'unes mongetes de Santa Pau, amb suc, o uns bunyols de bacallà suaus i delicats, amb salsa romesco.

A La Plasshola hi trobarem una carta molt extensa que potencia el vermut i la llauna, amb un apartat de fritel·les del sud –tenen cazón i tortita de camarón– i un fenomenal apartat d'uns vint plats de neotradició catalana. I alerta que ofereixen un menú de migdia molt assequible amb plats de la carta: qualitat d'alta cuina per fer un menú de dia laborable.

Lloc de la ubicació La Plassohla
Contacte
Adreça Via Laietana, 49
Gòtic
Barcelona
08003
Horaris Cada dia de 7 a 16 i de 19.30 a 24 h.
Transport Urquinaona (L1-L4)

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening