Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Satay Grill

  • Restaurants
  • El Raval
  • preu 1 de 4
  1. Satay Grill
    © Maria DiasBroqueta de carbassó
  2. Satay Grill
    © Maria DiasSatay Grill
  3. Satay Grill
    © Maria DiasSatay Grill
Publicitat

Time Out diu

I a la broqueta està dedicat el Satay Grill, el nou restaurant del grup Tribu Woki al Raval: Guido Weinberg, el propietari, va decidir convertir el monumental i sobri espai de vermut del Carmelitas en un restaurant informal d’inspiració asiàtica, en què com al Celerí –Xavier Pellicer n’és soci– el Satay adapta la broqueta indonèsia i del sud-est al fet mediterrani. Weinberg, el propietari, explica que “es tracta d’oferir un producte senzill, informal, assequible i noble”.

La noblesa implica cuinar totes les broquetes amb “brasa, foc i carbó de coco, com t’ho podria fer un venedor en una cantonada qualsevol”. La manca de pretensions en un local marca Pellicer, on es menja per dotze euros, és refrescant i addictiva: delícies com les broquetes de carbassó filetejat (3 euros) amb kimchi o la ja ben coneguda vedella marinada amb salsa satay (5,50 euros) són per a qualsevol hora, i qui vulgui un mos més contundent es pot decidir per un bun de pollastre tenduri (hi ha pinzellades asiàtiques fora del sud-est).

En línia amb l’època que vivim, el local ofereix unes curoses amanides incloses en un menú molt econòmic (tasteu l’envinagrat de coliflor amb tomàquet!). Weinberg vol treballar per als veïns: “No sé què fan els altres al Raval, però jo no visc del turista”.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Carme, 42
Barcelona
08001
Contacte
93 461 59 11
Transport
Sant Antoni (L2)
Horaris
Cada dia de 12 a 16.30 h. i de 20 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà