Tanta

Restaurants , Peruana Eixample
  • 3 de 5 estrelles
1 M'encanta
Guarda-ho
Tanta

El restaurant que Gastón Acurio va obrir a Barcelona a finals del 2012 no és, ni de bon tros, el primer restaurant peruà de Barcelona. “Però sí que som el primer peruà que no estava dirigit a peruans”, explica Alonso Ferraro, el seu director. “Aquí no hi ha res de folklòric, l’única cosa peruana és el menjar”, prossegueix. El Tanta va arribar en el moment apropiat: el boom dels japonesos ja havia acostumat el públic amb poder adquisitiu al peix cru i els mexicans, al picant. La filosofia d’Acurio és del tot j.v.foixiana: deu plats tradicionals són innegociables (“els tenim tal com són”) i qui ja ho controli pot experimentar amb els makis cebicheros i els plats chaufa més potents d’una carta luxuriosa, d’execució i presentació impecable. Declaració d’intencions: potser han rebaixat el picant, però l’antichucho (la broqueta) és de cor de vedella i no pas de filet.

Lloc de la ubicació Tanta
Contacte
Adreça Còrsega, 235
Eixample Esquerre
Barcelona
08036
Horaris De dl. a dg. de 13:30 a 15:45 i de 20:30 a 23:45
Transport Provença (Línies: FGC)
Preu 35-40 €
LiveReviews|0
1 person listening