Apocalipsi hormonal

Ah, divina joventut. Sempre amb la pistola a punt. Quan tens vint anyets t’ho menjaries tot; la nit de Barcelona és un bufet lliure de locals per sucar i sucar fins que no quedi cap xurro!

0

Comments

Add +

Club 4 (City Hall): techno lúbric

Que el minimal és fred? Que als clubs de techno hi ha molta droga i poca libido? Com diria Palomino: mentida! Al Club 4 de la sala City Hall la combinació de ritmes teutons i de marro funciona. La música és estrictament underground i te regust a club berlinès. Ara bé, el gènere que hi ha al corral és jove, té gana i presenta una forta presència de guiris que volen carn d'olla. El millor de tot és que aquestes sessions es fan els dijous. I el dijous, quan es tracta de buscar, trobar i menjar bistec, és molt dijous.


Sidecar / Màgic: 'I love rock'n'roll'

Sidecar

Sidecar

Rock i sexe sempre han estat conceptes equivalents. Si voleu lligar amb una banda sonora compatible amb la vostra dèria per les guitarres, és obligatori provar sort al Sidecar i al Màgic. Les coordenades d'ambdós locals són molt semblants: molta gent, molta calor, rock sense adulterar, bastants guiris i un mar de possibilitats que resulta més accessible a partir de les dues de la matinada, quan el whisky i el vodka ja han trencat la fina membrana que separa la timidesa de l'"A mi també m'agraden els Strokes..." de l'"A casa meva o a casa teva?".


Plataforma: 'Aquí te pillo aquí te mato'

Vaig anar-hi fa poc amb una parella amiga i juro que vam haver d'espantar incomptables borinots que li volien pispar la xicota al meu col·lega. Feia temps que no veia un atac tan agressiu de voltors famèlics. Plataforma s'ha convertit en una parada obligatòria per lligar entre la fauna universitària que es mou pel Paral·lel i que s'emborratxa al petit Apolo. Ara bé, portar una noia guapa a aquest lloc és com llençar un pernil de Jabugo a una piscina plena de piranyes enfervorides.


Malalts de Festa: lliga universitària

Tothom sap el que es cou en aquest Titànic del vici juvenil. Malalts de Festa ofereix suor, alcohol i tot el necessari perquè la fauna universitària gaudeixi. Aquí van al gra: actuacions ultracomercials, convidats de Gran Hermano tractats com si fossin déus egipcis i un ferum de sexe universitari que fa que American Pie sembli una comèdia romàntica.


Pippermint: cubalitres, guiris i carn fresca

Sentiu el pes de les feromones universitàries? I tant que el sentiu. Pippermint és un clàssic de la zona alta per lligar amb erasmus. Aquí són gats vells i saben que on hi ha carn estrangera, radiofòrmula i alcohol en quantitats industrials (recordo uns cubalitres que farien tremolar en Godzilla) hi ha marro i negoci. Si voleu viure de primera mà el Ragnarok hormonal d'aquest oasi lúbric, els dijous organitzen l'University Bar, una excusa com una altra per sortir amb l'AK 47 i disparar a tot el que es mogui.Els usuaris diuen

0 comments