Babet. Cuina a tres veus

Teatre

Musical

Diversos espais

Fins a Dg Maig 4 2014

Babet

Valoració de Time Out:

<strong>Valoració: </strong><span class='lf-avgRating'>3</span>/5

No té cap valoració

Sigues el primer...

 
0

Crítica

Afegir +

Els usuaris diuen

0
<strong>Valoració: </strong><span class='lf-avgRating'>0</span>/5

Average User Rating

4 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:3
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|3
1 person listening
Laia

Babet és una petita joia en la cartellera musical. 3 fantastiques veus que donen vida a 3 personatges entranyables que viuen en una cuina... Tot ben sucat en jazz i ensucrat amb humor i galetes!. Una gran opció per passar un vespre divertit si us agraden els musicals

Raquel

Fantàstic musical! Quin gust trobar-te amb aquestes sorpreses. De tant en tant el Versus proposa aquestes perletes musicals de petit format. Un espectacle molt divertit, molt ben fet i molt cuidat en tots els detalls. Barrejar cuina, musica, intriga i teatre no semblava una feina fàcil. I tot flueix fàcilment amb molta energia i entrega per part de tot l'equip. Musicalment molt ferm i actoralment, d'alçada. Un musical molt recomanable. Tant de bo duri molt de temps al Versus. S'ho mereixen!

Isabel

Babet sorprèn. No saps ben bé que vas a veure, i quan ho has vist, és difícil d’explicar: és una ràpida successió de receptes enginyoses, cançons plenes de teatre i teatre ple d’emocions. Han aconseguit crear tres personatges (i el mort que en fa quatre, déu ni do quina peça) i tots ben diferents i carismàtics. El piano és fantàstic, a l’alçada d’aquesta obra tan dinàmica. I les veus... espero que treguin un CD. M’he divertit molt, i espero tornar-hi. Per que no és d’aquelles obres que t’agraden quan has vist el final i jutges tota l’obra. No. A la primera cançó ja saps que la propera hora i mitja, gaudiràs.