0 M'encanta
Guarda-ho

Entrades de teatre a Barcelona

Time Out Barcelona t'ofereix un recull d'entrades de teatre a Barcelona per poder gaudir de les millors representacions de la ciutat.

Aquí podràs comprar entrades de teatre, d'una bona part de les sales de Barcelona.

Trobaràs entrades del Teatre Romea, la Sala BARTS, el Club Capitol, el Teatre del Raval, el Teatre Tívoli, el Teatre Tantarantana, La Villarroel, el Teatre Condal, el Teatre Goya i d'altres sales emblemàtiques de la ciutat.

Compra entrades de teatre a Barcelona

Sota teràpia

Sota teràpia

Direcció: Daniel Veronese. Amb: Francesc Ferrer, Marina Gatell, Cristina Plazas, Miquel Sitjar, Andrés Herrera, Meritxell Huertas.   Les comèdies amb psiquiatra són gairebé un subgènere amb  molts elements en comú: uns pacients en una sala asèptica que d’una o altra manera s’explicaran i, a la fi, faran riure, que és l’objectiu fonamental de la comèdia. 'Sota teràpia', de l’argentí Matias de Federico, segueix la matriu convocant tres parelles un divendres a la tarda per a què resolguin en una teràpia de grup autoconduïda els problemes que per separat han exposat a la professional, absent. L’obra respon a les expectatives i recorre conflictes de parella passant per l’educació dels fills, la convivència i, com no, la sexualitat. En arribar a aquest punt, la comèdia, fins aleshores força intel·ligent, desbarra i es posa una grollera però al final res és el que semblava i el riure es gela i la intranscendent comèdia esdevé un al·legat sobre un greu problema de la nostra societat. Un final que val per tota l’obra i que confereix a la proposta un valor afegit innegable i d’agrair.La direcció de Daniel Veronese, en una producció tan diferent de les que li hem conegut amb la seva companyia, és eficaç i els sis intèrprets la serveixen amb gran encert.

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Art

Art

Autora: Yasmina Reza. Traducció: Jordi Galceran. Direcció: Miquel Gorriz. Amb: Pere Arquillué, Francesc Orella, Lluís Villanueva.   Primera versió en català d'un dels grans èxits del teatre francès dels últims vint anys. Miquel Gorriz va al gra i deixa enrere innecessaris meandres intel·lectuals. Dirigeix ​​'Art' com el que és: una excel·lent comèdia sobre la fragilitat de les relacions humanes. No s'ha deixat atrapar pel joc d'enganys que proposa Yasmina Reza i arracona el sofisticat macguffin d'un debat sobre l'art contemporani. O gairebé, per dos detalls: l'amenaçant moviment final de l'escenografia que confereix al quadre monocromàtic un valor diferent al seu paper en la guerra que provoca, i la interpretació de Lluís Villanueva com a propietari de la peça.   Mentre Francesc Orella i Pere Arquillué estan en plena sintonia amb el to directe de comèdia imperant –amb tots els excessos necessaris i efectius–, Villanueva exhibeix una sibil·lina distància, com si el seu personatge utilitzés la situació per posar a prova una amistat de quinze anys. Com si fos l'artífex d'un experiment. Una interpretació amb tots els matisos que els altres dos conscientment han apartat dels seus personatges per arribar el més aviat possible al seu principal objectiu: divertir i entretenir al públic. I ho fan molt bé.

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Astronautes. Houston tenim un cadàver

Astronautes. Houston tenim un cadàver

Autors: Rafel Barceló i Jordi López Casanovas. Direcció: Xavier Ricart. Actors: Queco Novell, David Olivares, Xavier Serrano, Mireia Portas.   Minoria absoluta està entossudida a aconseguir en el teatre el merescut èxit assolit en el món de la televisió i fer-ho amb els seus parodiadors de referència. Quan han treballat sobre els seus temes com a la 'Família irreal', amb la col·laboració de Dagoll Dagom, o  'Polònia el musical' els ha anat prou bé. Ara s’enlairen fins a l’estratosfera en una comèdia xavacana escrita per dos guionistes de programes d'humor, Rafel Barceló i Jordi López Casanovas. Imaginem que el text no hauria arribat a l’escenari sinó fos perquè el director del xou, Xavier Ricart, se'l va "empassar d’una volada i el més important, vaig riure molt". Doncs, potser sí que en el calor de la nit l’obra pot tenir alguna gràcia, però el que es veu al Capitol resulta bàsicament avorrit.   Queco Novell, David Olivares i Xavier Serrano són, respectivament, Neil Amstrong, Michael Collins i Bruzz Aldrin, els tres astronautes que van arribar a la Lluna i que es relacionen com nens al pati de l’escola. Olivares i Serrano tenen aptituds per al clown, però necessiten alguna cosa més que els recursos adquirits a plató. L'agent de la NASA ,Mireia Portas, se’n surt una mica millor en les seves exagerades composicions.

Time Out diu
  • 2 de 5 estrelles
Una casa a l'est

Una casa a l'est

Dramatúrgia i direcció: Laura Mihon. Intèrprets: Arántzazu Ruiz, Adrià Olay, Pau Sastre.    Després de la caiguda del comunisme, en un país d'Europa de l'Est, un arxiver custòdia milers de dossiers personals de l'època de la dictadura. 12 quilòmetres de passadissos plens d'històries i secrets, proporcionats per delators que van col·laborar voluntàriament amb el règim. Dos germans arriben a la capital per submergir-se en el passat de la seva família i en el d'un país que en el fons desconeixen.

Be God Is

Be God Is

Autors, directors i actors: Oriol Pla, Blai Juanet i Marc Sastre.   Una afirmació tan agosarada com certa: si el concepte espectacle es pot definir amb un espectacle, l’espectacle en qüestió és Be God is. Que tothom prengui nota d’aquest nom: Espai Dual. I dels seus integrants: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre; dels seus tres bigotis i dels tres barrets que accionen la palanca d’un joc embruixador.   Som davant de tres personatges muts que es prenen molt seriosament el joc, com a forma de vida, amb una ingenuïtat i una senzillesa que fa pensar en els germans Marx i les maneres de Chaplin. Aquí hi ha coses que només es poden aprendre al carrer, parlant pels descosits i observant d’una manera obsessiva. Hi ha vida. Gairebé tothom de la ciutat ja sap qui és Oriol Pla. L’hem vist a 'Animals', l’opera prima de Marçal Forés, o a la família disfuncional de 'Jo mai', d’Iván Morales. Ara també a 'Truman', l’última pel·li de Cesc Gay. Qui l’ha vist sap del carisma i el domini físic salvatge que té, i que aquí brilla a tota potència acompanyat de dos intèrprets excel·lents: Marc Sastre i una guitarra que sembla que sigui un òrgan, i Blai Juanet, que pot tocar una melodia romanticona al saxo mentre aguanta una rosa en equilibri sobre el nas i fa ullets al públic. Aquí hi ha molta classe, hi ha ritme i hi ha vida, un cop més. Això és Espai Dual i 'Be God is' és la seva carta de presentació dins del circuit professional. –Maria Junyent

Time Out diu
  • 5 de 5 estrelles
Els usuaris diuen
  • 5 de 5 estrelles
La taverna dels Bufons

La taverna dels Bufons

Autor: Martí Torras Mayneris (a partir de totes les obres de Shakespeare). Amb: Joan Pera, Carles Canut, Dafnis Balduz i Els Berros de la Cort.   Text fet a partir de totes les obres de Shakespeare que, en paraules del seu autor, Martí Torras Mayneris, 'serveix d’homenatge als comediants, raça d’actors de vegades menystinguda, i tan necessària per fer arribar el teatre a aquells qui volen riure i abstreure’s dels problemes quotidians'. Situacions, rèpliques i personatges de Shakespeare conviuen amb l’univers de Beckett i la música en directe dels Berros de la Cort.

La mare

La mare

Autor: Florian Zeller. Director: Andrés Lima. Amb: Emma Vilarasau...   Obra directa que parla de la dificultat i el dolor que sent una dona en perdre el seu rol de mare al llarg dels anys. Emma Vilarasau és la protagonista d'aquest muntatge on interpreta a una mare entregada que ho perd tot menys la capacitat de patir i somniar.

Els tres aniversaris

Els tres aniversaris

Autora: Rebekka Kricheldorf. Direcció: Jordi Prat i Coll. Traducció: Joan Negrié. Amb: Rosa Boladeras, Joan Negrié, Carlota Olcina, Victòria Pagès, Maria Rodríguez i Albert Triola.   Obra de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldorf. Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però la Irina s'avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, embarassada.

Broken Heart Story

Broken Heart Story

Direcció i dramatúrgia: Saara Turunen. Traducció: Luisa Gutiérrez Ruiz. Amb:  Pepo Blasco, Vero Cendoya, Patricia Mendoza, David Menéndez, Carmela Poch i Carla Torres.   La dona amb bigoti –perquè així tot és més fàcil–  no deixarà al paper el que escriu, però el públic ho llegeix amb claredat. 'Broken heart story' comença amb una omissió figurada: "Hi havia una vegada". El text de la finlandesa Saara Turunen és un conte amb la crueltat de Hans Christian Andersen. Si a 'La reina de les neus' el petit Kay arrossega un cor gelat per un resquill maleït, en aquesta odissea dramàtica l'Ànima fugida de l'escriptora –com una ombra somiada i segrestada per Hofmannsthal– es passeja pel seu relat amb els trossos del seu cor trencat guardats en una bossa. Una Ànima que vesteix de vermell com la Caputxeta i se sap de memòria els diàlegs de 'Pretty woman'.Un conte de la insatisfacció, com si la promesa de Virginia Woolf d'una cambra pròpia només funcionés en teoria. Un text sense sortida, amb la decepció en totes les seves possibles encarnacions i desenllaços; amb l'amor seccionat entre la violència i el desgast depressiu de 'Revolutionary road', amb la narradora-personatge (duplicada) envoltada d'éssers castrants. Un text d'efecte implosiu que un cop acabat queda consumit en la seva pròpia complexitat i singularitat poètica. Hi ha el perill que l'espectador quedi atrapat en el joc de les matrioixkes, en l'endevinalla de les escenes inacabades que es tanquen en temps postergat.La com

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Els usuaris diuen
  • 5 de 5 estrelles
Federico García

Federico García

Autor: Federico García Lorca. Dramaturgia: Evelyn Arévalo i Pep Tosar. Direcció: Pep Tosar. Amb: Jesús Carmona, Alba Carmona, Jesús Guerrero, David Domínguez i Pep Tosar.   En el 80è aniversari de la mort del poeta Federico García Lorca, Pep Tosar s’apropa al món interior del poeta en un viatge sorprenent pels paisatges de Castella i Andalusia. Una biografia sonora i visual per entendre millor al poeta en un muntatge que recorre els episodis vitals més destacats de la vida del Lorca.

Mostra'n més

Compra entrades de teatre infantil a Barcelona

Òpera for kids

Òpera for kids

Una idea d'Axa Guarch. Dir. Edu Pericas. Amb Gemma Martínez, Anna Belén Gómez, Albert Gràcia i Ulises Ordúñez.Un espectacle lúdic i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l'òpera. Aquí hi ha tastets de 'La traviata', 'Carmen', 'Tosca', 'La Flauta Màgica', 'Madame Butterfly'... Espectacle recomanat a partir de 6 anys.

Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical

Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical

En Gerónimo Stilton és un paio enfeinat, un xic despistat, tranquil, que es fica en els embolics més extravagants sense saber com ni per què. És fidel als seus amics i a la família. I si la reina Flordiana li demana que vagi a buscar els tresors de Fantasia, ell no pot fer altra cosa que obeir-la, encara que els espectadors sapiguem que és una bruixa malvada, Neridiana, qui, realment, li fa els encàrrecs amb l’únic objectiu que treure’l del mig... Fa sis anys, Focus va parir un dels seus grans èxits i ara ha buscat repetir amb un equip artístic diferent i la segona part de la història, 'Gran retorn a Fantasia'. Si aleshores Àngel Llàcer i Manu Guix van aconseguir-ho, em sembla que no serà el cas del duet format per Lluís Danés i Xavi Lloses, tot i que es mereixen una oportunitat. El nivell dels cantants és alt –destaca Beth Rodergas com a Neridiana– i saben portar a bon port una història accelerada que no et sorprèn com la primera vegada. El treball musical de Lloses és excel·lent i aconsegueix que, dues hores més tard, els nens encara recordin algun tema. Però diria que aquest musical no va sobrat de recursos –el mapping no ho soluciona tot– ni d’imaginació per acabar d’enlairar-se.

Time Out diu
  • 3 de 5 estrelles
Alícia al país de les meravelles

Alícia al país de les meravelles

Espectacle basat en el popular conte de Lewis Carroll ple d'humor, imaginació, dinamisme i alegria al servei d'una història diferent, d'un conte que va trencar motlles que ens parla de la dificultat de ser infant en un món d’adults, que reflexiona sobre els convencionalismes del dia a dia. A partir de 4 anys.

Cartellera de cinema infantil
Nens

Cartellera de cinema infantil

Els nens (i els adults també) gaudiran amb aquesta selecció de pel·lícules per a públic familiar

Comentaris

0 comments