Marisc i vistes al mar, què més es pot demanar? Les marisqueries a la terrassa del Sodemar en ple estiu tenen tant de renom com les seves calderetes de llamàntol o llagosta. El peix és interminable a aquest restaurant. Tenen una peixera amb bous de mar, llagostes, ostres, cloïsses, garotes, etc. Ofereixen també tot tipus de peixos de la Llotja de Roses cuinats al gust del client: a la sal, al forn, a la donostiarra i a la planxa. Un lloc molt recomanable per fer un bon arròs a prop del mar. En fan de caldós amb llagosta, paella de gamba vermella de Roses o fideuà negra amb musselina d’all. A la carta no hi falta el tradicional suquet de peix. De postres, tenen taps de Cadaqués, un pa de pessic en forma de tap molt tradicional de la població i que heu de tastar sí o sí. Atents a la carta de mojitos i gintònics si voleu allargar la nit.
Tots sabem que a la Costa Brava es menja molt bé. Hi ha restaurants de de cuina creativa, amb Estrella Michelin, de fusió i, evidentment, de cuina tradicional. Locals que tracten com cal el millor producte local: el peix i el marisc. Gambes a la planxa, musclos a la marinera, un bon llamàntol o una mariscada com cal. Tot això i més trobareu en aquests restaurants. Bon profit!