Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Barcelona Gallery Weekend i Swab 2018: 11 propostes destacades

Barcelona Gallery Weekend i Swab 2018: 11 propostes destacades

Del 26 al 30 de setembre se celebra l'obertura de la temporada artística a les galeries i amb la fira Swab. Art en vena!

Gallery Weekend a Nogueras Blanchard
© Anna Castro Lozano
Per Eugènia Sendra |
Advertising

Quarta edició del Gallery Weekend, quatre dies per gaudir de l'art a la ciutat, a les més de vint galeries que estrenen temporada i participen en l'esdeveniment. De dijous a diumenge també s'han programat intervencions d'artistes en llocs insòlits (el programa 'Composicions'), visites guiades per a professionals i el programa Artévete, per donar a conèixer al públic maneres accessibles de comprar art. Enguany el Gallery Weekend estrena lloc de trobada, la fundació Tàpies, i un any més la proposta conviu amb la fira Swab d'art contemporani i el Young Gallery Weekend.

Ariadna Guiteras
© Ariadna Guiteras

Swab performances

Més enllà dels estands de galeries, a la fira Swab també passen moltes coses: exposicions i seccions paral·leles i una disciplina com a convidada, la performance a càrrec de diferents artistes locals que han explorat la diversitat de gènere, la relació amb el temps, el record i la matèria. No us perdeu els treballs del duet Lolo & Sozaku (dj. 27, 19 h), El Palomar (dv. 28, 18 h), Júlia Mariscal i Ariadna Guiteras (ds. 29, 13 i 18 h).

Advertising