Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

KBr

  • Art
Publicitat

Time Out diu

KBr és el nou Centre de Fotografia amb què la Fundació MAPFRE posa en marxa una nova etapa en la seva intensa dedicació a la fotografia artística.

Detalls

Adreça
30
Avinguda del Litoral
Barcelona
08005

Què hi ha ara mateix

Carrie Mae Weems al KBr

El Centre de Fotografia KBr acull part de l'exposició 'Un gran giro de lo posible' dedicada a la trajectòria professional de l’artista Carrie Mae Weems. La mostra, que es pot visitar del 5 d’octubre al 15 de gener, revisa cronològicament el treball de l’autora des dels seus inicis i subratlla la seva visió avançada i esperançadora sobre el futur.  Mae Weems ha dedicat totes les seves obres a la lluita contra la injustícia i la violència amb l’esperança de poder fer d’aquest un món millor. El seu art aborda qüestions com el gènere, la raça, la societat de classes o aspectes polítics. Tot i que majoritàriament s’ha dedicat a la fotografia, també aborda les qüestions socials des de la 'performance' fins al vídeo o la instal·lació.  L’exposició l’ha organitzat la Fundació Mapfre en col·laboració amb la Fundació Foto Colectania, per això, algunes de les obres també es poden veure a la seu d’aquesta última.   

KBr Flama 22

KBr Flama 22 és la segona edició del projecte de la Fundació Mapfre que va néixer amb l'objectiu de visibilitzar el talent més jove que surt de les escoles de fotografia de Barcelona. La mostra d'aquest any, que es pot visitar del 5 d'octubre al 15 de gener, presenta els treballs seleccionats de: Nanouch Congost, Guillermo Fernández, Jordi Miquel Riera i Sílvia Parés. Els projectes se centren en aspectes que van des de l'entorn més propers als fotògrafs fins a recerques sobre la manipulació del temps i els seus desdoblaments, passant per la relació entre el so i la imatge.  Podeu adquirir les entrades a partir del 26 de setembre al web de la Fundació.

Publicitat
També t'agradarà