Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bardeni

  • Restaurants
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 3 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Bardeni
    Foto: Maria DiasBardeni
  2. Maria Dias
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

A Barcelona hi ha tot un seguit de xefs/propietaris d’alta cuina indie –sense l’aixopluc de cap gran germà hoteler– que són imprescindibles. Dani Lechuga n’és un. Va convertir el seu gastronòmic carnívor, el Caldeni, en un democràtic bar dedicat a la carn, el Bardeni. Aquí la cosa va de suc i vici del bo, tècnica i talent. Ous mollet amb pop i escuma de patata o caneló de cua de vaca per començar. Filet d’Angus Beef Nebraska o steak tàrtar d’Angus beef estil Caldeni, de filet i picanha, tallat a ganivet per seguir. És la línia Lechuga: la d’un cuiner creatiu que només fa el que li dicten l’instint i l’ofici. 

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
València, 454
Dreta de l'Eixample
Barcelona
08013
Transport
Sagrada Família (M: L2, L5)
Preu
€€€
Horaris
De dl. a dc. de 13:15 a 14:30 h. Dj. i dv. de 13:15 a 14:30 h i de 20 a 21:30 h. Ds. de 13:15 a 14:30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà