Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sor Rita

Sor Rita

Bars i pubs, Bars nocturns El Gòtic
Recomanat
5 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(2Comentaris)
BarSorRita.jpg
Sor Rita

Ingredients: un rajolí de Carmen de Mairena, un polsim de Pepi, Luci i Bom, una llenca de Paco Clavel, un trosset de Falete, dos grams de Paca Carmona, la ratlladura d’un ull de poll de Marujita Díaz i oli. Moltíssim oli. Benvinguts al Sor Rita, possiblement el tuguri més kitsch de Barcelona, l’únic bar que ha aconseguit colar la seva foto a l’Enciclopèdia Catalana per il·lustrar la definició de petardeo.

El nom del local (diminutiu castellà per definir les senyores cap de trons) té ben poc d’eclesiàstic, de fet és un espai que atrau pecadors, llibertins i canalles, com la mel a Winnie The Pooh o les xocolatines a Sloth. Mireu on mireu, hi trobareu imatges que dilatarien les pupil·les de Pedro Almodóvar. El sostre de l’entrada està ple de sabates de taló; hi tenen un mural gegantí amb imatges dels principals herois de Plomalandia (Diana Ross, Alaska, Abba, Boy George); han tingut els pebrots de penjar  un brau de plàstic i un vestit de farbalans en una paret; hi tenen la vigilància constant d’una monja alcohòlica...

Sor Rita no dóna treva als televidents d’Intereconomía. Només cal fer una ullada a l’altar que han aixecat en honor de les seves pecadores favorites del segle XX o a la col·lecció de perruques retro que hi ha a disposició del visitant embriagat.

Aquest és un forat únic en la seva espècie, el director’s cut de Mujeres al borde de un ataque de nervios. I si veieu una tenda de campanya davant la porta, no es tracta de cap indignat o d’una protesta del Foro Español de la Familia: em comuniquen que Mario Vaquerizo s’ha mudat a Barcelona.

Per Òscar Broc

Publicat

Lloc de la ubicació Sor Rita
Contacte
Adreça Mercè, 27
Gòtic
Barcelona
08002
Horaris Cada dia de 19 a 3 h.
Transport Drassanes (M: L3), Jaume I (M: L4)
Static map showing venue location

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:2
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|2
0 people listening

Genial, tant la decoració com l'ambient, i si ets fan de l'Almodòvar encara millor!


s'ha d'anar diverses vegades per poder apreciar tota la decoració, m'encanta