Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

S'acosta l'obertura d'Uniqlo, i ho celebra obrint la tenda en línia

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa uns mesos, ens assabentàvem que Uniqlo, una marca japonesa de roba amb més de 3.000 botigues repartides per tot el món, havia posat l'ull a la nostra ciutat. Es va dir que la idea era obrir una espectacular botiga de 1.730 metres quadrats repartits en quatre plantes al número 18 del Passeig de Gràcia. Un projecte innovador que es va posar en marxa ràpidament i que ja té data d'obertura oficial: el 20 de setembre d'aquest any.



El 'Zara japonès', que és com es coneix a la marca dirigida per Tadashi Yanai, ofereix productes bàsics, de qualitat i amb poc espai a l'extravagància o l'experimentació. I per celebrar que falten pocs dies per a l'obertura, ja ha obert la tenda en línia. Això vol dir que ja es poden comprar tots els productes d'home i dona, a més de les exclusives col·leccions de nens i nadons. A més, pròximament s'incorporaran al web les col·laboracions amb JW. Anderson i Ines de la Fressange.

Uniqlo ofereix dissenys simples i funcionals, com els agrada dir a ells mateixos. "Porto volent obrir una botiga a Barcelona des que vaig visitar la ciutat en 1991 o 1992 amb la meva família", va explicar Yanai quan se'l va preguntar sobre la nostra ciutat.

La botiga d'Uniqlo a Barcelona arriba en poques setmanes. Amancio Ortega, tremola...

Últimes notícies

    Publicitat