0 M'encanta
Guarda-ho

Les millors floristeries

Necessiteu comprar una planta? O regalar una rosa o un bon ram de flors? Amb aquestes recomanacions teniu l'èxit assegurat

Au nom de la rose

Au Nom de la Rose ha aconseguit convertir les roses en part del nostre dia a dia, no només d’una ocasió especial. Vaja, com si visquéssim a París... Aquí podeu comprar des d’una sola rosa fins a bouquets molt sofisticats, com els de les roses perfumades de Kenya o els de roses Piaget. I per acompanyar la seva matèria primera se serveixen de flors convidades que canvien segons l'estació; a la primavera és el torn de les craspèdies i les flors de pèsol, entre d'altres.

Llegir-ne més
L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Flowers by Bornay

Les creacions de Bornay són oníriques, exquisides i molt eclèctiques. Un ram pot evocar un quadre de Matisse. I un centre floral, inspirar-se en una antiga pel·lícula de ciència-ficció. A partir d’ara les seves originals creacions es venen al detall en aquest històric espai, que amb el pas del temps s’anirà cobrint de vegetació exuberant fins a convertir-se –i per què no– en la floristeria més maca del món.

Llegir-ne més
Barcelona
Advertising

Flors Navarro

Navarro, que és una de les floristeries de guàrdia de la ciutat, té un catàleg de productes ampli que s'adequa a les necessitats i l'economia de tot tipus de clients. Fa més de 30 anys que fan un horari extensiu; aquí trobareu flors les 24 hores del dia. 

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

La Rambla de les Flors

La rambla de les Flors conserva part de l'esperit del segle XIX, quan la Rambla era l'únic indret de Barcelona on es venien flors. Hi ha parades centenàries, com Flors Maria, que probablement va inspirar Ramon Casas i Josep Maria de Sagarra en els seus passejos, i botigues coloristes que canvien de cara en funció de l'estació. A l'abril, la quinzena de parades es tenyeixen de vermell, es preparen per als que segueixen el ritual d'anar a buscar la rosa de Sant Jordi a les Rambles.

Llegir-ne més
El Raval
Advertising

Maria Ponsà Flors

S'hi respira tradició, a la petita floristeria de la Rambla Catalunya. Maria Ponsà representa la darrera generació d'aquesta família de floristes que van treballar els jardins del rei Alfons XII i Alfons XIII. Si necessiteu consells per al vostre jardí, voleu iniciar-vos a l'Ikebana o busqueu composicions tan naturals com originals, inspireu-vos al xamfrà de Maria Ponsà, on han començat a arribar les roses.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Flora Miserachs

Flora Miserachs ha estat reconeguda com una de les capdavanteres en la innovació en art floral, una disciplina que coneix i s'ha dedicat a ensenyar i transmetre des de l'Escola d'Art Floral de Catalunya i també des del seu estudi a Sarrià. En aquest espai que combina el taller amb un petit jardí qualsevol idea es materialitza en flors...

Llegir-ne més
Sarrià - Sant Gervasi
Advertising

L'Art d'Horta

Paga la pena parar-se a la floristeria, L’ Art d’Horta. Fa 20 anys que la Lídia controla el negoci i ha aconseguit, a banda de tenir un local preciós, fer-se un forat a Barcelona, Girona i més enllà. Al barri, ven roses, liliums i tulipes.

Llegir-ne més
Tiestö

Tiestö

Aquí neixen les composicions que adornen alguns dels restaurants del grup Tragaluz, a més de rams que fugen de la norma gràcies a combinar flors curioses –com la d'aloe vera– amb les escorces que recreen els gerros de Serax Pottery.

Advertising
Millo de Riboti

Millo de Riboti

En aquest petit taller d'aires provençals estan especialitzats en flor seca, però per a la Diada a Millo de Riboti també vendran roses. Això sí, les combinaran amb una de les especialitats protagonistes de l'espai, la lavanda.

També tenen flors i plantes...

Jaime Beriestain

Des de fora sembla una botiga de París. O de Nova York. Des de dins, també. Aquesta és la màgia de les 'concept store' d’autor: simbolitzen com de vast i cosmopolita és l’imaginari estètic del seu creador. La de Jaime Beriestain porta el seu nom i està a Barcelona. Volia un espai únic, que reflectís la seva personalitat i els seus gustos. És un enamorat de les flors naturals. Per això ven roses vermelles, cales grogues, tulipes rosades...

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Estudio Sauvage

Botiga-taller d'Estudio Sauvage, el duet de creadores florals que formen Laura González i Chabeli Rodríguez. Compaginen el taller amb els projectes de decoracions efímeres i els treballs 'au plain air' que han realitzat fins ara, i tenen ganes d’experimentar amb el disseny de testos i altres suports. 

Llegir-ne més
Advertising

Espai Joliu

Joliu és una paraula enriolada, plena de bonhomia, i també és el nom d’una planta de bulb emparentada amb el jacint que floreix d’abril a juny als Pirineus. Lucía López va triar la primera de les accepcions per batejar el seu espai, una concept-store dedicada a les plantes, la iŀlustració i el disseny que també és galeria i cafeteria.

Llegir-ne més
Sant Martí

Matusalén

Ernesto Rangel va obrir una botiga per comercialitzar les peces que col·leccionava i es dedicava a recuperar per afició; ara s'ha aliat amb Muguet, la floristeria de Xavi Montardit, amb una proposta inspiradora com les que són habituals a Londres i París. 

Llegir-ne més
Barcelona
Advertising

Comentaris

3 comments
Anna Vázquez

Anava a escriure el mateix, Laia! Una rosa per a cada amor!

Laia

Us falta la millor de totes!!!! Flora Miserachs al carrer Avió Plus Ultra (sarrià). Està a una antiga casa de sarrià amb un jardí interior. Organitza un gran espectacle el dia de Sant Jordi. Laia