Antes del anochecer

Cine, Drama
5 de 5 estrelles
3 de 5 estrelles
(3Comentaris)
Antes del anochecer

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Tercera part de les tribulacions amoroses del nord-americà Jesse i la francesa Céline, que Richard Linklater va començar amb 'Abans de l'alba', aquesta nova entrega cristal·litza amb un to admirable moltes de les intuïcions anteriors. Casats i amb fills propis, el matrimoni ha arribat a assolir una rutina que esclatarà en una baralla monumental. Hi ha, d’una banda, la reflexió sobre el deteriorament de l’amor, l’erosió del temps en les relacions humanes, però també la utilització d’aquest mateix temps per construir un artefacte alhora implacable i ple d’espontaneïtat, que es relaciona laberínticament amb les altres dues pel·lícules. Rossellini i Bergman hi treuen el cap, però 'Antes del anochecer' és Linklater al 100%, recorre a la seva obsessió pels mons paral·lels per tal de proposar alternatives a les misèries de la vida. Una lliçó de cinema, de moral i de resistència.

Publicat

Detalls

Detalls de l'estrena

Data d'estrena
divendres 28 juny 2013
Durada
108 mins

Repartiment i equip

Director
Richard Linklater
Repartiment
Ethan Hawke
Julie Delpy

Els usuaris diuen (3)

3 de 5 estrelles

Average User Rating

3.3 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:1
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:1
LiveReviews|3
1 person listening

Recomanable: Un anàlisi de les relacions de parella, amb referents de l'amor de parella en diferents moments de la vida fins arribar a la solitud ( impagable l'escena del dinar amb les parelles i el vidu i la vídua !! ) . Amb diàlegs tan profunds com senzills i espontànis. Tot això amb un escenari estiuenc a Grècia. Una pel·lícula que et fa pansar i no se m'ha fet pesada.


Amb una estètica d´anunci de pizzes "Tarradellas",amb uns travellings de deu minuts,amb uns dialegs que no s´acaben mai...francament no li veig la gràcia.