Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right In-Edit 2017: les millors pel·lícules
In-Edit
In-Edit

In-Edit 2017: les millors pel·lícules

El festival de documental musical celebra la 15a edició a Barcelona. Això és el que no us en podeu perdre

Per Marta Salicrú
Advertising

Quan va arrencar el 2003, pocs dels melòmans de Barcelona imaginaven com s'arribarien a aficionar al gènere documental. Un festival de cinema per a fans de la música, l'In-Edit celebra la 15a edició exhibint pel·lícules documentals musicals amb un públic fidel que ha sembrat i conreat any rere any.

Una edició que s'inaugura amb 'Liberation day', al voltant del primer concert d’un grup occidental a Corea del Nord, i es clausura amb 'Eagles of Death Metal. Nos Amis', film de Colin Hanks (fill de Tom) sobre el retorn de la banda nord-americana a París després de l'atemptat a la sala Bataclan, l'In-Edit 2017 també inclourà actuacions en directe de Suggs (Madness) i d'Aidan Moffat (Arab Strap) com a colofó de projeccions de documentals protagonitzats per ells.

Entre les novetats, una sessió de docu i concert dedicada al públic familiar, protagonitzada per la banda de música jamaicana The Penguins i el seu xou 'Reggae per a xics', i la projecció dels films de la nova secció KM0 als centres cívics de La Sedeta, Albareda, Fort Pienc, Sant Martí i la Farinera del Clot, entre moltes altres activitats paral·leles i de celebració del 15è aniversari.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising