Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Pantalla Barcelona - tardor 2021

Pantalla Barcelona - tardor 2021

Cine dimarts 19 octubre 2021 - dimecres 23 febrer 2022 Gratis
La niñas
1/3
Foto: Pantalla BarcelonaLa niñas
La dona il·legal
2/3
Foto: Pantalla BarcelonaLa dona il·legal
El Hoyo
3/3
Foto: Pantalla BarcelonaEl Hoyo

Time Out diu

Arriba la tardor i amb ella la setena edició de Pantalla Barcelona. Del 19 d'octubre al 23 de febrer omplirà els centres cívics amb 66 projeccions!

'Las niñas', 'La dona il·legal', 'El Hoyo', 'La hija de un ladrón', 'Adú', 'Sense sostre' i moltes altres grans produccions són les que us esperen en aquesta nova edició de tardor de Pantalla Barcelona.
Entre el 19 d'octubre i el 23 de febrer, quan passeu pel vostre centre cívic hi podreu veure alguna de les 66 projeccions que ens porta aquesta setena edició.
Seguint les mesures de seguretat que en cada moment determinin les autoritats sanitàries, les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, La Sedeta, Cotxeres de Sants, La Sagrera "La
Barraca", i Josep Maria Trias i Peitx, i l'Auditori Sant Martí s'ompliran de cinema de la mà de 12 pel·lícules recentment estrenades i de temàtica diferent.
En aquesta edició de tardor en què s'ha renovat la col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema i el Cicle Gaudí, a més de les pel·lícules esmentades també podreu veure 'My mexican Bretzel', 'Una mujer fantástica', 'El cuarto reino. El reino de los plásticos', 'Niños somos todos', 'Les Perseides' i 'L'escriptor d'un país sense llibreries'.
Aconseguiu la vostra plaça gratuïta a la pàgina web!

Per Time Out en col·laboració amb ICUB

Detalls

Lloc de la ubicació Diversos Espais
Adreça
Barcelona

Dates i hores

També t'agradarà