0 M'encanta
Guarda-ho

Les millors festes de cap d'any a Barcelona

La nit més llarga té saraus per a tots els gustos i butxaques!

Tot i que molts celebren el Cap d'Any en la intimitat, Barcelona bull cada 31 de desembre amb infinitat de propostes i festes per entrar al 2017 amb una bona farra. Després de l'èxit d'anys anteriors, enguany també podreu fer les campanades a la Font Màgica de Montjuïc, on a partir de les 21.30 h. hi haurà diverses propostes lúdiques i musicals fins a les 0.30 h. Però com que sabem que el que busqueu és una nit per recordar, hem seleccionat diferents propostes per a començar l'any movent l'esquelet. Aquí teniu unes quantes festes per tot tipus de gustos i butxaques!

 

Razzmatazz

Al Razzmatazz no els cal fer gaires equilibris per celebrar l'Any Nou: només obrir les portes de tots els seus espais i convertir-se en el club més gran d'Europa. Per uns 40 € –entrada anticipada–, si hi aneu a partir de la 1 h, gaudireu de dues consumicions. Per 50 €, el kit de campanades inclou entrada a partir de les 22.30 h, dues consumicions i cotilló. Ambdues opcions costen 60 € a taquilla.

Llegir-ne més
El Parc i la Llacuna del Poblenou

Sala Apolo

Amb una combinació del punxadiscos més solvents de les seves dues sales, l'Apolo ens proposa en la seva sala principal la New Years Eve del Nitsa Club, amb la solvència de Dj Fra, Shelby Grey, Dj Kosmos y Dafoe. Per que fa a la La [2], hi haurà també l'equip format per les 'All Stars' Dj Coco, Indiescabreados Djs, Mëther & Zacker Djs, Dj Pegatas y Graham. I tota la fórmula al preu de sempre, 15,50 euros anticipada i 18 a taquilla. Una aposta segura per cremar la goma de les vambes.

Llegir-ne més
El Poble-sec

Poble Espanyol

Ja fa 28 anys que la festa del Poble Espanyol és testimoni de com celebren l'entrada d'any milers de libidinosos estudiants universitaris. Com marca la tradició, hi haurà campanades en directe, raïm, cotilló, copes i música amb els grans èxits dels 70, 80, 90 i els hits més actuals, tot en tres ambients diferents. L'entrada normal costa 35 euros anticipada i 50 a taquilla (amb dret a quatre consumicions, raïm i cotillón) mentre que l'entrada amb accés a la zona VIP val 55 euros anticipada i 70 a taquilles.

Llegir-ne més
Sants - Montjuïc
Advertising

Sidecar Factory Club

Recomanat

El temple soterrani de l'indie rock té una salut envejable, una sessió diferent cada dia i la certesa que la gent cool s'abeura aquí al menys un cop per setmana. Per cap d'any repassarà les cançons més trencadores de l'any del panorama indie-rock i pop del 2016. O sigui que si sou involucionistes dels que esteu tot el dia escoltant Deep Purple, això serà una teràpia de xoc d'actualitat musical. I la veritat és que l'oferta és d'allò més bona en una nit on sortir al centre és sinònim de clavada: festa a l'epicentre de la disbauxa, amb una entrada que inclou una copa i està entre les més barates de la ciutat.

Llegir-ne més
Ciutat Vella

Row14

No són pocs els que per cap d'any perden els papers (o aprofiten per matinar). Si la celebració nocturna se us queda curta o bé us ha tocat treballar durant la nit, al matí també podeu donar la campanada. Al Row organitzen una sessió de 12 hores (de 9 a 21 h) amb Seth Troxler, Joris Voorn, Cuartero o Marco Faraones. L'entrada anticipada val 40 €.

Llegir-ne més
Fora de Barcelona

Carpe Diem Lounge Club - CDLC

Si teniu l'economia sanejada, la crisi no us ha afectat i voleu fer ploure els diners com si no hi hagués 2016, dirigiu-vos al CDLC, un dels bastions eivissencs a Barcelona. Els seus 295 € inclouen un menú degustació d'aires thai regat amb xampany del car.

Reserva ara Llegir-ne més
Advertising

Comentaris

3 comments
Laura L
Laura L

Nosaltres l'any passat vam anar a la festa de cap d'any que organitzen al Sr. LOBO i aquest any repetim! súper recomanada! barra lliure a un preu decent, bona música, espai per ballar, a més s'ho van currar posant moqueta perquè la penya no es rellisqui... El web es www.festacapdany.com per si algú s'ho vol mirar :)
ps. time out sempre recomaneu les mateixes festes de cap d'any, volem varietat!!!