Les millors festes de cap d'any a Barcelona

La nit més llarga té saraus per a tots els gustos i butxaques!
Razzmatazz
Per Manuel Pérez i Sebastià Portell |
Advertising

Tot i que molts celebren el Cap d'Any en la intimitat, Barcelona bull cada 31 de desembre amb infinitat de propostes i festes per entrar al 2018 amb una bona farra. Després de l'èxit d'anys anteriors, enguany també podreu fer les campanades a la Font Màgica de Montjuïc, on a partir de les 21.30 h. hi haurà diverses propostes lúdiques i musicals fins a les 0.30 h. Però com que sabem que el que busqueu és una nit per recordar, hem seleccionat diferents propostes per a començar l'any movent l'esquelet. Aquí teniu unes quantes festes per tot tipus de gustos i butxaques!

 

Música, Espais musicals

Sala Apolo

icon-location-pin El Poble-sec

Amb una combinació del punxadiscos més solvents de les seves dues sales, l'Apolo ens proposa en la seva sala principal la New Years Eve del Nitsa Club, amb la solvència de Dj Fra, Marc Piñol, Shelby Grey, Dj Kosmos i Dafoe. Pel que fa a La [2], hi haurà la DJ i productora francesa Morgan Hammer (electro, techno, acid house, post punk) i JMII –un dels fitxatges de John Talabot al seu segell Hivern Discs– per encapçalar una alineació que completen els residents DJ Coco i Arnau Obiols. I tota la fórmula a 25  euros anticipada. Una aposta segura per cremar la goma de les vambes.

Música, Espais musicals

Razzmatazz

icon-location-pin El Parc i la Llacuna del Poblenou

Al Razzmatazz no els cal fer gaires equilibris per celebrar l'Any Nou: només obrir les portes de tots els seus espais i convertir-se en el club més gran d'Europa. Per uns 40 euros –entrada anticipada–, si hi aneu a partir de la 1 h, gaudireu de dues consumicions. Per 50 euros, el kit de campanades inclou entrada a partir de les 22.30 h, dues consumicions i cotilló. Ambdues opcions costen 60 o 70 euros i espereu a última hora.

Advertising
Llocs d'interès, Visites turístiques

Poble Espanyol

icon-location-pin Sants - Montjuïc

Ja fa 29 anys que la festa del Poble Espanyol és testimoni de com celebren l'entrada d'any milers de libidinosos estudiants universitaris. Com marca la tradició, hi haurà campanades en directe, raïm, cotilló, copes i música amb els grans èxits dels 70, 80, 90 i els hits més actuals, tot en tres ambients diferents. L'entrada normal costa 35 euros anticipada i 50 a taquilla (amb dret a quatre consumicions, raïm i cotillón) mentre que l'entrada amb accés a la zona VIP val 55 euros anticipada i 70 a taquilles.

Advertising