Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sortir pel Raval

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Sortir pel Raval

El millor oci nocturn del barri

Advertising
Trobes a faltar algun local nocturn imprescindible del Raval? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Zelig

3 de 5 estrelles
Gai i lèsbic El Raval

Conec la història d'en Leonard Zelig, protagonista de la pel·lícula de Woody Allen. El mimètic personatge que roba la identitat de qui li passa per davant. Amb aquests antecedents al cap, arribo al Zelig amb certa prevenció. Enfront de la barra penja un quadre d'una dona amb perruca blava i llavis vermells. Separats per escassos centímetres, una altra pintura de blau ciència-ficció és envaïda per un escampall de nyores roig robí. I entre tanta confusió blaugrana em temo que aviat apareixerà un jugador del Barça i xutarà amb un cop contundent el meu cervell destarotat.

La Concha

Música El Gòtic

Empaperada amb cartells de la Sara Montiel i ple de fum de la pipa i sons de Bollywood i balades, La Concha és una joia de kitsch polsegós que està en contrast directe amb tot el glamour pretensiós de la majoria dels bars nocturns. El propietari és marroquí i per la tarda té pastes de baklava.

Advertising

B Lounge

Restaurants Cuina internacional El Raval

Quan es fa de nit, el B Lounge es converteix en allò que anomenen un restaurant lounge, un lloc on després de sopar es poden prendre copes amb bona banda sonora. Poca broma, un habitual dels seus plats és el DJ An der Beat.

London Bar

4 de 5 estrelles
Bars i pubs Cocteleries El Raval

Un bar centenari que ha reclamat el lloc que es mereix en la història nocturna de la ciutat.

Advertising

33/45

4 de 5 estrelles
Música El Raval

L'It Cafè ha desaparegut, però que ningú no plori. En el seu lloc s'ha aixecat el 33/45, més polidet en la decoració de l'entrada, però gairebé idèntic al seu predecessor. És una sort que la renovació de l'establiment no hagi afectat l'àrea de descans que hi ha al fons, un rectangle espaiós i consistent en un nombre infinit de sofàs, butaques i cadires retro; un punt de descans pensat perquè el client s'hi estigui tota la nit petant-la amb els amics o gaudint de la vista decadent del carrer de Joaquín Costa.

Moog

Música El Raval

És un dels clubs més petits de la ciutat, però els pesos pesats de l'electrònica que han passat per la seva cabina li han donat un caixet que ja voldrien altres sales més grans. Encara que a les grans nits es fa difícil conviure tan a prop amb la resta de públic, això és una part del seu encant. Té una pista central i una petita sala a dalt. Un dels seus atractius és el públic 'underground' que el freqüenta .

Més locals nocturns al Raval
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising