Nitsa: Omar Souleyman + Arnau Obiols + Ikram Bouloum

Clubs
Omar Souleyman
Omar Souleyman

Time Out diu

Malecón obre les seves portes als beats genuïns d’Omar Souleyman, prolífic DJ i productor sirià.

Omar Souleyman és un músic de Ras al-Ayn, una regió al nord est de Síria. Nascut el 1966, va començar la seva carrera musical el 1994, treballant amb un grup de músics amb què encara hi treballa. Ha tret gairebé cinc-cents discos d'estudi i directe sota el seu nom, sent un 80% d'aquests discos, fets i gravats a casaments que ell mateix ha mesclat, copiat i distribuït per vendre a quioscos.

La seva música ha arribat a un major nombre de públic als darrers anys a través de la discogràfica nord-americana Sublime Frequencies. Com a resultat, va realitzar una gira de concerts fora de Síria i ha registrat cinc àlbums, com ‘Haflat Ghardbia - The Western Concerts (2011), ’Wenu Wenu’ (2013, Domino / Ribbon) o Badheni Nami (2015, Monkeytown Records). Ha col·laborat amb artistes com Björk, a l’àlbum ‘Biophilia’, i amb Gorillaz, en l’àlbum ‘Plastic Beach’, tot i que la cançó no va arribar a veure la llum.

El proper 31 de gener actuarà a Nitsa Club en la festa Malecón molt ben acompanyat: Arnau Obiols i Ikram Bouloum. Prepareu-vos per viure una experiència gairebé orgiàstica en directe.

Per Sebastià Portell

Detalls

També t'agradarà