Botigues de moda ètica

Aquí trobaràs propostes de moda i complements ètics i sostenibles
Green Lifestyle
Green Lifestyle
Advertising

El consumidor de moda cada cop és més responsable i activista. Si us importa on s'ha fet la roba que porteu, els materials i si ha seguit un procés respectuós amb el medi ambient i amb els Drets Humans, visiteu aquestes botigues, on llueixen el segell de moda ètica.

Botigues

GreenLifeStyle

icon-location-pin Gràcia

Un manifest, una ètica, un peatge: cap de les peces de roba o complements que trobareu a Green Life Style transgredeix els principis de sostenibilitat, reciclatge i comerç just. Una altra de les normes no escrites és l’aposta pel disseny. Ens agraden els vestits-pantaló de Milch, les peces tricotades de Caro-e, els colors de Maronski i la línia de Les Racines du Ciel. Vestiu-vos d’hivern amb una gorra i les mànigues de tricot de Carolina Simón.

Botigues, Moda

Humus Vestir Sostenible

icon-location-pin Ciutat Vella

El respecte pel medi ambient, la salut i els drets dels treballadors són la pedra filosofal d'Humus, la botiga de roba i complements ètics ubicada al Gòtic. Hi trobareu marques com L'Herbe Rouge, les samarretes de Thinking Mu, les propostes fresques d'Armedangles, i el calçat de Nagore, entre d'altres.

Advertising
Botigues, Moda

Coshop

icon-location-pin El Gòtic

CoShop és un projecte col·laboratiu que serveix de plataforma per donar a conèixer  dissenyadors marques de moda sostenible, que produeixen localment en tallers socials i amb primera matèria d'origen orgànic o material reciclat. Hi trobareu marques com Marcelinus, Sd Barcelona, My little bonheur, Heidi Soto, Ecoology, Andrea Martinez, Tochemoa i Las Amigas del Coco, entre d'altres.

Botigues, Sabates

SoleRebels

icon-location-pin Vila de Gràcia

Les sabates de comerç just existeixen, i es diuen SoleRebels. La firma fundada el 2004 per Bethlehem Tilahun Alemu aposta pels materials reciclats i els teixits naturals i fusiona ecologia i artesania etíop. SoleRebels també té un vessant solidari i és que el projecte ha servit per crear llocs de treball en un petit poble d'Addis Abeba.

Advertising
Home On Earth
©Irene Fernández
Botigues

Home On Earth

icon-location-pin El Gòtic

Home On Earth és un punt de trobada entre el disseny escandinau i la cultura asiàtica, un invent de la danesa Mette Aagaard Jakobsen i l'alemany Stephan Shaefer. En aquest gran basar tutelat per la mare natura i conceptes tan en boga com el reciclatge, la sostenibilitat i l'ecologia, trobareu objectes de decoració, roba per a la llar, làmpades, accessoris i roba infantil.

Advertising