Botigues de moda ètica

Aquí trobaràs propostes de moda i complements ètics i sostenibles

Green Lifestyle

El consumidor de moda cada cop és més responsable i activista. Si us importa on s'ha fet la roba que porteu, els materials i si ha seguit un procés respectuós amb el medi ambient i amb els Drets Humans, visiteu aquestes botigues, on llueixen el segell de moda ètica.

GreenLifeStyle

Un manifest, una ètica, un peatge: cap de les peces de roba o complements que trobareu a Green Life Style transgredeix els principis de sostenibilitat, reciclatge i comerç just. Una altra de les normes no escrites és l’aposta pel disseny. Ens agraden els vestits-pantaló de Milch, les peces tricotades de Caro-e, els colors de Maronski i la línia de Les Racines du Ciel. Vestiu-vos d’hivern amb una gorra i les mànigues de tricot de Carolina Simón.

Llegir-ne més
Gràcia

Humus Vestir Sostenible

El respecte pel medi ambient, la salut i els drets dels treballadors són la pedra filosofal d'Humus, la botiga de roba i complements ètics ubicada al Gòtic. Hi trobareu marques com L'Herbe Rouge, les samarretes de Thinking Mu, les propostes fresques d'Armedangles, i el calçat de Nagore, entre d'altres.

Llegir-ne més
Ciutat Vella
Advertising

Coshop

CoShop és un projecte col·laboratiu que serveix de plataforma per donar a conèixer  dissenyadors marques de moda sostenible, que produeixen localment en tallers socials i amb primera matèria d'origen orgànic o material reciclat. Hi trobareu marques com Marcelinus, Sd Barcelona, My little bonheur, Heidi Soto, Ecoology, Andrea Martinez, Tochemoa i Las Amigas del Coco, entre d'altres.

Llegir-ne més
El Gòtic

SoleRebels

Les sabates de comerç just existeixen, i es diuen SoleRebels. La firma fundada el 2004 per Bethlehem Tilahun Alemu aposta pels materials reciclats i els teixits naturals i fusiona ecologia i artesania etíop. SoleRebels també té un vessant solidari i és que el projecte ha servit per crear llocs de treball en un petit poble d'Addis Abeba.

Llegir-ne més
Vila de Gràcia
Advertising

Home On Earth

Home On Earth és un punt de trobada entre el disseny escandinau i la cultura asiàtica, un invent de la danesa Mette Aagaard Jakobsen i l'alemany Stephan Shaefer. En aquest gran basar tutelat per la mare natura i conceptes tan en boga com el reciclatge, la sostenibilitat i l'ecologia, trobareu objectes de decoració, roba per a la llar, làmpades, accessoris i roba infantil.

Llegir-ne més
El Gòtic

Comentaris

4 comments
Jordi F

Muy buena selección. Felicidades!! Sin embargo, a mí me falta Olokuti en c/Asturies 38 de Gracia..

Patricia D

también esta PARRUP, carrer Banys Nous 17. Concept store alternative y ética