Art Bike Tour

Esports
Art Bike

Les bicis estan de moda, i amb raó: són un mitjà de transport ecològic, barat, divertit i còmode per moure’s d’un lloc a un altre. L’equip d’Art Bike Tour fan un pas més i proposen que les bicicletes siguin, també, una bona forma d’apropar-se al món de l’art. Per això, organitzen rutes d’unes tres hores per conèixer galeries d’art, centres culturals i les principals obres públiques de Barcelona. 
L’experiència us donarà l’oportunitat de conèixer el món de l’art des de dins, parlar amb galeristes, conèixer les obres dels artistes exposats i descobrir quines tècniques i estil s’empren en les diferents propostes. Fins i tot podeu tenir la sort de coincidir amb alguna de les inauguracions de les exposicions: prepareu les millors gales! 
Totes les rutes comencen i acaben a la Fàbrica Moritz, seu de la iniciativa, on podreu fer una bona cervesa mentre gaudiu de l’espai dissenyat per l’arquitecte Jean Nouvel, al acabar la ruta. A més, a cada bicicleta trobareu una llauna d’Aigua de Moritz, que us donarà força per completar el recorregut i i us ajudarà a hidratar-vos.
La primera de les rutes que proposen és la que recorre la zona de Montjuïc. Passa pel parc de Joan Miró, la plaça d’Espanya, el MNAC o la Galeria Carles Taché. També podreu veure el Pavelló Alemany, que l’arquitecte Mies van der Rohe va construir l’any 1929 per a l’Exposició Universal. La ruta continuarà pel CaixaForum i la zona del Raval. Passareu per l’hotel Barceló Raval, l’escultura del gat de Botero, la Massana, La Virreina, el CCCB i el Macba, entre altres espais. 
Un altre dels circuits que podreu triar és el de l’Eixample que, sortint de la Fàbrica Moritz, passa per llocs com la Fundació Tàpies, on podreu veure l’exposició que s’estigui fent en aquell moment, i galeries com la Joan Prats, la 3 Punts i l’ADN. Al passeig de Gràcia podreu gaudir d’edificis tan emblemàtics com la Pedrera, la Casa Amatller o la Lleó Morera. En aquest cas també visitareu dos dels museus més rellevants de la ciutat: el CCCB i el Macba. 
El darrer dels circuits que proposen és el de Ciutat Vella amb la façana dels ulls de l’hotel Ohla, dissenyada per Frederic Amat, el Palau de la Música, i un bon grapat d’espais del centre: el Centre Cultural del Born, el Fossar de les Moreres, la galeria Senda o la galeria Trama. 

LiveReviews|0
2 people listening