3 raons per llegir 'Zona prohibida'

David Cirici


Zona prohibida
David Cirici
Fanbooks
272 pàg. 14,90 €

1. La plaga: els adults

La Daia i l'Inge són bessones internes, a l'escola de les quals pares i professors són hologrames. Una epidèmia ha esborrat els adults, però una avaria les obliga a sortir. A l'exterior, amb 100 companyes, trobaran més joves -nois!-, i caçadors, i adults que segresten una de les germanes. Comença la gran aventura... de sobreviure.

2. La zona: distòpica

En línia amb 'Els jocs de la fam', el veterà Cirici ha sabut ordir una distòpia juvenil de volada, que ha merescut el Premi Ramon Muntaner. Les germanes, els secrets de la 'zona', la resolució del desastre, els combats... Tot funciona, però el gran què és l'esperança: hi ha un avui pitjor, sí, però cinc pedretes milloraran l'endemà.

3. La prèvia: l'esquelet

Com si hagués fet un spin off del seu gran èxit, L'esquelet de la balena, també Premi Ramon Muntaner però del llunyà 1986, David Cirici ha sabut actualitzar la seva obra juvenil més reeixida (28 edicions). Ara narra una noia, i l'exterior emergeix, i el futur és fosc. Però vertebra el text, com sempre, l'amistat. L'autèntic esquelet.

City links

Global links