Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Beefeater In-Edit: One H1t Wonders
The Stone Roses: Made of Stone
The Stone Roses: Made of Stone

Beefeater In-Edit: One H1t Wonders

El festival de documental musical de Barcelona celebra una jornada especial per projectar pel·lícules sobre The Stone Roses, Jimi Hendrix i The Beatles

Per Marta Salicrú
Advertising

El festival de documental musical de Barcelona Beefeater In-Edit, que va celebrar l'11a edició del 24 d'octubre al 3 de novembre, s'empesca un 'spin-off': una jornada de projeccions per programar tres títols nous de trinca que, per diversos motius, no van poder exhibir durant el festival. La cita, que han batejat com a One H1t Wonders, és el dissabte 14 de desembre.

El plat fort és 'The Stone Roses: Made of Stone' (2013), la pel·lícula de Shane Meadows ('This is England') que documenta la gira de retorn del grup de Manchester el 2012 –que va arrencar al Razzmatazz de Barcelona–. La cinta és un retrat del grup des dels inicis el 1982, i promet incloure material d'arxiu inèdit.

Però els aficionats al rock dels 60 tenen també motius de molt de pes per passar pel Beefeater In-Edit One H1t Wonders: nous films sobre Jimi Hendrix i The Beatles.

'Hear My Train a Comin' (2013) es presenta com el documental definitiu sobre Hendrix. De fet, és el cinquè film que el seu director, Bob Smeaton, dedica a l'icònic guitarrista, i inclou entrevistes amb Paul McCartney, Steve Winwood, Michelle Phillips (The Mamas & The Papas), Ernie Isley (Isley Brothers) i Mitch Mitchell (Jimi Hendrix Experience), a més de amb el seu mànager, el seu pare i les seves parelles.

Pel que fa al quartet de Liverpool, el Beefeater In-Edit One H1t Wonders ens proposa una visió de The Beatles des de dins a través dels ulls de 'Good Ol' Freda', documental protagonitzat per Freda Kelly, secretària de John, Paul, George i Ringo durant 11 anys.

Cada sessió té un preu de 5 euros i el festival posarà a la venda un abonament per a les tres sessions que en costarà 12.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising