Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les estrenes de cine de la setmana

Les estrenes de cine de la setmana

Les crítiques de les pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana als cinemes de Barcelona!

ONWARD
Photograph: Disney/Pixar
Advertising

Us costa decidir-vos a l'hora d'escollir una pel·lícula per anar al cinema? Estigueu al dia del més nou de la cartellera i escolliu bé la pel·lícula que aneu a veure! Una ajuda per estar al dia de tot el que podeu fer a Barcelona si en sou cinèfils!

Photograph: Disney/Pixar
Cine, Animació

Onward

3 de 5 estrelles

La nova fantasia animada de Pixar ens porta a un món màgic per seguir a dos germans elfs que busquen una joia que necessiten per rematar un encanteri que han deixat a mitges. Un trepidant relat d'aventures que beu de clàssics com 'Els Goonies' o les pel·lis d'Indiana Jones.

'La ola verde (Que sea ley)'
Foto: Caramel Films
Cine, Documental

La ola verde (Que sea ley)

3 de 5 estrelles

La lluita de les dones argentines per aconseguir la legalització de l'avortament centra un combatiu documental dirigit per Juan Solanas que dona veu a les víctimes del sistema, però també a metges i a polítics.

Advertising
'La candidata perfecta'
Foto: Golem
Cine, Drama

La candidata perfecta

3 de 5 estrelles

Afortunada anomalia dins la restrictiva Aràbia Saudita, la cineasta Haifaa Al-Mansour reflexiona sobre la situació de la dona al seu país.

'Invisibles'
Foto: Wanda Films
Cine, Drama

Invisibles

2 de 5 estrelles

Emma Suárez, Adriana Ozores i Nathalie Poza uneixen els seus talents al servei de la nova pel·lícula de Gracia Querejeta, que dona veu a tres dones madures que es resisteixen a ser invisibilitzades per culpa de la seva edat.

Advertising