Les estrenes de cine de la setmana

Les crítiques de les pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana als cinemes de Barcelona!

Us costa decidir-vos a l'hora d'escollir una pel·lícula per anar al cinema? Estigueu al dia del més nou de la cartellera i escolliu bé la pel·lícula que aneu a veure! Aquí podreu consultar cada setmana les valoracions de les últimes estrenes per part dels crítics de Time Out.

Hereditary

5 de 5 estrelles

Passareu nits sense dormir, mirant a la foscor i rosegant-vos les ungles. Perquè aquesta pel·lícula té efectes temibles sobre aquell qui la veu. És una història sobrenatural, destinada a prendre el relleu a 'L’exorcista' en el rànquing del cinema de terror més angoixant de tots els temps. Aquí també hi ha caps que giren, i d’una manera encara més salvatge. Però el més important és que conté la memòria dels grans clàssics del gènere, des de 'La llavor del diable' fins a 'Babadook'.

Llegir-ne més

Tully

4 de 5 estrelles

Alguna cosa màgica passa quan Jason Reitman, Diablo Cody i Charlize Theron decideixen ajuntar-se. Ja ho vam comprovar a 'Young adult', ara fa uns anys, i torna a passar en aquesta pel·lícula que és una carta d'amor a la maternitat, tenyida amb el sarcasme habitual de la guionista, el nervi del director i sobretot el talent d’una actriu en estat de gràcia, en un paper que és còmic però també real i honest. 

Llegir-ne més
Advertising

Nadie nos mira

3 de 5 estrelles

La tercera pel·lícula de Julia Solomonoff té un títol que funciona en diferents direccions: d’una banda, parla dels secrets i les mentides que s’han fet habituals en la vida d’en Nico des que va decidir deixar l’Argentina, on era actor de televisió, per provar sort a Nova York, amb la promesa d’un projecte cinematogràfic que mai no arriba a concretar-se. De l’altra, constata la invisibilitat dels immigrants a la gran ciutat.

Llegir-ne més

Las guardianas

3 de 5 estrelles

Per molt que comencés en la tradició d'un cert cinema naturalista francès, Xavier Beauvois ha anat filmant amb els anys pel·lícules més i més conformistes i acadèmiques, que van culminar en la dubtosa 'De dioses y hombres'. Ara, amb 'Las guardianas', continua per aquest camí, i transforma la novel·la d'Ernest Pérochon en un melodrama rural solemne i grandiloqüent, sobre tres dones que es queden treballant en una granja durant la Primera Guerra Mundial.

Llegir-ne més
Advertising

El mundo es suyo

3 de 5 estrelles

Si el Cabesa i el Culebra, els protagonistes d''El mundo es nuestro', es van convertir en una icona de la generació 'low cost', el Fali i el Rafi d''El mundo es suyo' podrien simbolitzar la seva mort. Alfonso Sánchez i Alberto López abandonen el xandall pel vestit de senyoret andalús i s'integren en el si de la indústria amb una pel·lícula de major pressupost, però afortunadament no perden el seu segell d'identitat pel camí.

Llegir-ne més

Comentaris

2 comments
Sandra

El títol de la pel·lícula d'animació és: ...TOCADA DE L'ALA! S'ha d'apostrofar.

Sandra

És tocada de L'ALA...