Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les estrenes de cine de la setmana

Les estrenes de cine de la setmana

Les crítiques de les pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana als cinemes de Barcelona!

Angry birds
Advertising

Us costa decidir-vos a l'hora d'escollir una pel·lícula per anar al cinema? Estigueu al dia del més nou de la cartellera i escolliu bé la pel·lícula que aneu a veure! Una ajuda per estar al dia de tot el que podeu fer a Barcelona si en sou cinèfils!

ANGRY BIRDS 2
Courtesy of Sony Pictures
Cine, Animació

Angry birds 2

Hi ha poques seqüeles a la història que hagin superat els seus originals: 'Terminator 2', 'El padrí: part 2' i 'Star Trek II: La ira de Khan'. Ara podem sumar un nou títol a la llista: 'Angry birds 2'. Cert és que no podem dir que hagi rebentat les fronteres del cinema fet per a nens –res a veure amb 'Toy story'!–, però resulta fabulós veure com han transformat un videojoc en un producte d'entreteniment familiar la mar de divertit. Aquest cop, en Red i els porcs s'hauran d'enfrontar a un nou enemic: on ocellot de color lila que viu en un volcà glaçat i els ataca perquè s'avorreix. El resultat és un 'Austin Powers' animat i molt infantil.

Time Out diu
Good Boys
Universal Pictures
Cine, Comèdia

Chicos buenos

En aquests moments, després de pel·lícules com 'Supersalidos' i 'Empollonas', sembla que hem trobat una fórmula estrella: nois dolços que es fiquen en problemes no aptes per a menors, amb banda sonora de DJ Shadow. 'Chicos buenos' baixa la franja d'edat dels personatges cap a la preadolescència –tot i que la pel·lícula, més que a adolescents, sembla que va adreçada a adults nostàlgics– i exprem al màxim la tensió entre la inexperiència vital dels protagonistes i els diàlegs ocurrents. La rialla general arriba quan el nostre heroi de sisè curs diu: "Tothom sap que la teva mare ha plagiat el seu llibre de cuina". Sigui com sigui, l'espectacle funciona gràcies a un càsting de joves actors formidables, que saben com treure punta al gag.  

Time Out diu
Advertising
Photo Credit: Mark Hill
Cine, Comèdia

Stuber express

Ja és prou difícil en aquest món ser un conductor d'Uber com perquè arribi Hollywood i decideixi treure-li suc potencialment còmic. El més terrible de 'Stuber express' és la seva premissa: el xofer Stu (Kumail Najiani) faria qualsevol cosa per tal d'aconseguir una valoració de cinc estrelles, fins i tot portar un policia guillat (Dave Bautista) rere la pista d'un lord de l'imperi de la droga. I després hi ha l'allau d'acudits, tan divertits com un embús a l'entrada de la ciutat. 'Stuber' (¿l'enganxeu?, és la suma de Stu i Uber) ens mostra l'estranya parella dins del vehicle donant tombs per LA, perquè el poli, Vic, s'està recuperant d'una cirurgia a l'ull i no pot agafar el volant. Insults ridículs, bromes estúpides i una mica de violència gratuïta. És una altra més d'aquestes comèdies d'acció que volen imitar les 'buddy movies' dels 80 com '48 hours' i 'Beverly Hills cop' per caure molt baix.

Time Out diu
Advertising