Les estrenes de cine de la setmana

Les crítiques de les pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana als cinemes de Barcelona!
Madame Hyde
Advertising

Us costa decidir-vos a l'hora d'escollir una pel·lícula per anar al cinema? Estigueu al dia del més nou de la cartellera i escolliu bé la pel·lícula que aneu a veure! Aquí podreu consultar cada setmana les valoracions de les últimes estrenes per part dels crítics de Time Out.

Madame Hyde
©DR
Cine, Drama

Madame Hyde

Una lectura feliçment aberrant del clàssic de Stevenson. 'Madame Hyde' atropella les expectatives de l’espectador aconseguint que Isabelle Huppert brodi una versió somnàmbula del Jerry Lewis d''El professor guillat' mentre es pren seriosament el llibre d’estil d’aquell cinema que idealitza el procés de transmissió de coneixement entre mestre i alumne. No queda clar si el film de Serge Bozon vol criticar el sistema educatiu francès, però la seva combinació de retrat realistai de fantasia delirant sobre un ésser fèric que fa justícia a la vegada que destrueix tot allò que toca és irresistible.

Time Out diu
Cine, Ciència ficció

Matar a Dios

Diuen que Déu va fer els humans a imatge seva. Llavors, tenint en compte que els protagonistes de 'Matar a Dios' són uns miserables infeliços, té lògica que aquell que irromp en escena afirmant ser el Totpoderós tingui aspecte d’indigent i temperament malcarat. La misantropia de l’òpera prima de Pintó & Caye assoleix proporcions còsmiques, exemplificades en el dilema existencial que el diví llança a les seves creacions: en elles recau la responsabilitat d’escollir les dues úniques persones que sobreviuran a un extermini celestial.

Time Out diu
Advertising
Cine, Drama

The rider

Als anys 50, Nicholas Ray filmava 'The lusty men', un retrat del món del rodeo, una ficció entorn de la incapacitat dels seus herois d’arrelar en un lloc i un document al voltant d’una de les grans tradicions americanes. A 'The rider', la directora Chloé Zhao s’endinsa en aquest mateix univers i posa en escena el drama d’un genet que ha de deixar els rodeos després d’una lesió al crani. Una jugada similar a la de les pel·lícules de Roberto Minervini: filmar la realitat dels habitants de l’Amèrica profunda en clau documental, però amb imatges embellides.

Time Out diu
Cine, Drama

La aparición

Que un actor com Vincent Lindon encapçali el repartiment d’aquesta pel·lícula és un indici que som davant d’un film que, tot i l’argument, no es pot despatxar simplement amb l’etiqueta de cinema religiós. En aquesta història sobre la suposada aparició de la Mare de Déu a una jove de 18 anys en un petit poble del sud de França hi ha alguna cosa més interessant, més inquietant. 'La aparición' no té res de mística, fins i tot diria que no té res d’espiritual. La història és la d’un periodista de guerra que encapçala una comissió d’investigació del Vaticà.

Time Out diu
Advertising
O Capitão
©DR
Cine, Drama

El capitán

Després d'un parell de pel·lícules al seu país d’origen, Alemanya, Robert Schwentke es va traslladar a Hollywood, on va signar títols tan eficaços com 'Plan de vuelo: desaparecida' o 'Red', per acabar fent-se càrrec de les dues últimes entregues de la saga 'Divergente'. Ara, s’allunya de la producció d’encàrrec i torna al seu país natal per fer aquesta pel·lícula, 'El capitán', que furga d’una manera bastant controvertida en la memòria històrica del nazisme a través de la mirada d’un soldat que, mentre està desertant, roba l’uniforme d’un capità nazi. 

Time Out diu
Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com