Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ho sentim, però no hem trobat la pàgina que estàs buscant

La pàgina ha canviat de lloc o bé ha deixat d'existir. Per ajudar-te a trobar el camí, aquí tens alguns resultats de cerca que et poden interessar.

Publicitat
  • Viatge
  • Transports i viatges
  • preu 0 de 4

Malgrat tot el que ha passat al món durant els últims anys, Finlàndia continua sent un bon lloc on viure, si busques ser feliç. Durant els darrers sis anys, el país ha ocupat el primer lloc de l'informe de la felicitat mundial de l'ONU, i per segon any consecutiu, Finlàndia es prepara per deixar-nos conèixer els seus secrets per aconseguir aquesta felicitat idíl·lica. Si voleu saber com els finlandesos es mantenen tan feliços al llarg dels anys, teniu una oportunitat. Visit Finland i Helsinki Partners donaran la benvinguda a alguns afortunats 'hapiness seekers' (buscadors de la felicitat) a aquest país, i els oferiran una classe magistral de felicitat de cinc dies, del 9 al 14 de juny, dirigida pels Helsinki Happiness Hackers. El millor de tot? Tot el viatge –vols de tornada inclosos– serà totalment gratuït. Foto: Shutterstock L'equip de formadors, els anomenats 'hackers' de la felicitat, seran Lena Salmi, una antiga nedadora i periodista esportiva de 70 anys que va en monopatí per Hèlsinki; Adela Pajunen, biòloga i escriptora que defensa el benestar centrat en la natura; i Luka Bala, un restaurador que basa la seva ètica en la sostenibilitat. Si voleu aprendre sobre la felicitat, sembla que ells tenen totes les qualitats per ensenyar-la. Aleshores, què implica la classe magistral? Us donem un parell d'exemples de les activitats que fareu. La primera serà endinsar-vos dins la natació salvatge, una pràctica molt comuna durant tot l'any a Hèlsinki. Tot i que soni imponent, la

  • Què fer
  • Ciutat

Són setmanes de presa de decisions: fer el canvi d’armari ja, marxar o no de vacances pel pont de Setmana Santa o escollir a quina escola apuntar els fills pel curs vinent. Si bé no podem ajudar-vos en el tema de la vestimenta, sí que us podem recomanar què fer durant aquests dies festius, així com us podem proporcionar quins són els millors col·legis de la ciutat. De fet, és la revista Forbes qui ha llistat els 100 millors centres educatius de tot l’Estat (per ordre alfabètic). I, de la demarcació de Barcelona, n’han aparegut vuit al rànquing.   Els dos primers col·legis que apareixen són els centres Àgora, en concret el de Sant Esteve de Ses Rovires i el de Sant Cugat del Vallès. La seva oferta educativa és de caràcter internacional, trilingüe i mixta. A més, destaquen pel seu alt rendiment acadèmic i per l’atenció personalitzada a les necessitats de cada alumne. Ambdós centres tenen bones infraestructures, com biblioteques, laboratoris, centres esportius, entre d’altres, i estan vinculats al Conservatori del Liceu de Barcelona. Això sí, els preus oscil·len entre els 3.500 euros, a la guarderia, i els 10.500 euros, al batxillerat.   Agora Sant CugatAgora Sant Cugat El següent centre de Barcelona que Forbes presenta és l’American School, que també és líder en l’àmbit europeu. Aquesta escola privada situada a Esplugues de Llobregat implementa el model educatiu basat en la Common Core i el Next Generation (dues innovadores iniciatives en què els estudiants desenvolupen difer

  • Què fer
  • Ciutat
  • preu 0 de 4

Si teniu canalla, segur que cada setmana us trenqueu el cap per buscar llocs nous per passar una bona estona amb els més petits. Tot i que a Barcelona podeu fer centenars de plans per gaudir en família, un clàssic que mai falla és anar a un dels parcs infantil de la ciutat. Ara, a la llista en podem afegir un de nou on tant els nens com els adults no tindreu temps per avorrir-vos. El parc del Poblenou, just a l'inici de la rambla del Poblenou, acull aquest nou espai de 800 metres quadrats que inclou zones per jugar i experimentar com un circuit de llits elàstics, gronxadors de tota mena, com un de tipus cistella i un amb doble espatller, tobogans i xarxes d'escalada. Foto: Ajuntament de Barcelona 'La platgeta del Poblenou' és una zona de joc infantil pensada per a diverses edats i capacitats, on els infants amb discapacitat i amb diversitat funcional també poden passar una bona estona. Els gronxadors i tobogans estan pensats per poder accedir-hi també des d'una cadira de rodes, així com una taula sorral que permet a tothom que no pot accedir al sorral que també pugui experimentar amb la sorra. L'espai vol fomentar la inclusió dins el joc per aquest motiu totes les activitats lúdiques principals tenen accessos adaptats. Foto: Ajuntament de Barcelona El parc té un circuit de tres llits elàstics, un tobogan de llarg recorregut, troncs d'equilibris per pujar per la duna, un petit turó amb un tobogan de baixa alçada, un tub per amagar-se i un giratori pensat per als infants mé

  • Restaurants
  • Menjar
  • preu 0 de 4

Des del 2008 fins ara, Barcelona ha estat vuit cops la capital del croissant de l'Estat segons els premis al Millor Croissant de Mantega d'Espanya. El passat 2022, el guardó va ser per a la pastisseria barcelonina Canal, un títol que aquest 2023 va viatjar cap a la pastisseria Prat Can Carriel, a Osona. Tot i que la ciutat ja no tingui aquest reconeixement, totes les seves pastisseries i fleques encara tenen croissants per a tots els gustos; des del de pastís de poma de la pastisseria Brunells fins als de crema cremada de l'Oriol Balaguer. Tastar un bon croissant és una experiència molt semblant a la d'entrar al paradís i, si són gratis, encara ho és més.El pròxim 25 de març és el dia de Santa Glòria i la cadena de pastisseries Santagloria ho celebrarà sense estar-se de res. Al llarg de la jornada, l'establiment regalarà 31.000 glòries, els croissants estrella de la marca. Tots els clients que entrin als seus establiments rebran una glòria gratis amb una compra de 4 euros o superior i cadascú podrà escollir la que més li agradi, sigui dolça o salada. A més dels croissants gratis, la marca també farà un sorteig per guanyar un any de glòries gratis. Per participar heu d'entrar al seu perfil d'Instagram i seguir els passos indicats al peu de la publicació de la iniciativa. Ver esta publicación en Instagram Una publicación compartida de Santagloria (@santagloria_es) Trobareu establiments de la cadena a Plaça Tetuan, 19-20; Gran de Gràcia, 174; Aribau, 72 i c

  • Música
  • Música
  • preu 0 de 4

Amb l'arribada de la primavera i el bon temps ja tenim ganes de passejar pels carrers de Barcelona en màniga curta, gaudir de les hores de sol i celebrar que els dies ja són una mica més llargs. Durant aquesta època de l'any, les activitats a l'aire lliure són les més buscades i, tot i que cada any en sorgeixen de noves, hi ha altres que ja s'han convertit en tradicions de la ciutat. Com ja és habitual, el Palau Robert celebrarà l'arribada de la nova estació amb un nou cicle musical a l'aire lliure.  La primavera torna a donar el tret de sortida a l'activitat musical al jardí del Palau Robert que aquest any estarà organitzat amb la promotora de concerts TheProject i entrarà dins el marc d'esdeveniments organitzats pel Voll-Damm Festival Jazz Barcelona 2024. Els 'Matins de Swing' serà el primer cicle musical dedicat en exclusiva al swing que convidarà a tots els assistents de manera gratuïta a gaudir i ballar de la música en directe de quatre concerts. "Apostem per obrir portes a la cultura pels veïns del barri de la ciutat en un dels espais més bonics del Palau Robert, el jardí", ha explicat la directora general de Difusió de la generalitat, Eva Pomares. Ver esta publicación en Instagram Una publicación compartida de Palau Robert (@palaurobertcat) Horaris i entrades El cicle musical se celebrarà durant quatre diumenges d'abril i maig, concretament el 7 i el 21 d'abril i el 5 i el 12 de maig, de les 12 h fins a les 14 h. L'accés a tots els conce

  • Què fer
  • Ciutat

Ja ha arribat la primavera; els dies es comencen a allargar i la calor, a poc a poc, es fa notar més. La gent comença a sortir de la hibernació i, per això, les activitats a l’exterior prenen força. En són exemples la festa que s’organitzarà durant tres diumenges al parc d’atraccions del Tibidabo o les passejades guiades (i gratis) a diferents patrimonis de la ciutat.  Una altra manera d’ocupar les hores del bon temps és prenent alguna cosa. I és que, a Barcelona (i als seus voltants) tenim llocs fantàstics on sotmetre'ns a aquesta activitat. De fet, fa uns dies us explicàvem que el millor 'rooftoop bar' d’Europa està a Barcelona. Avui, us portem la notícia que el millor 'beach club' del continent també està aquí a prop. Es tracta del Infinitum Resort Sau, un complex residencial i hoteler d’alt 'standing' ubicat a la Costa Daurada, a Tarragona, que s’ha endut per tercer any consecutiu el guardó de 'Millor beach club d’Europa' en els World Travel Awards, els premis mundials més reconeguts del sector de viatges i turisme.  En la mateixa categoria, Infinitum va competir amb altres deu 'beach clubs' europeus (dos francesos, un italià, un portuguès, un grec i cinc espanyols). De fet, excepte el complex de Portugal (a Almaicil), tots els classificats estan ubicats a la costa mediterrània; una característica remarcada en el premi atorgat al 'resort' de la Costa Daurada, que se'l va reconèixer per "l’esforç i la dedicació per oferir una experiència mediterrània perfecta, en un espai

  • Què fer
  • Ciutat

La pandèmia va marcar l'abans i un després de molts negocis que van intentar sobreviure i remuntar quan les mesures van permetre tornar a sortir al carrer. Un dels sectors més afectats va ser el de la restauració; en un món on la gent demana més a domicili, molts establiments de la ciutat s'han quedat a la vora del precipici. Alguns es van veure obligats a tancar, com va ser els casos del restaurant Sagarra, el Senyor Parellada i Can Lluís, mentre que d'altres encara arrosseguen les conseqüències de la pandèmia. La històrica pastisseria Kessler-Galimany és una de les que no ha aconseguit aixecar cap i, després de 74 anys a la ciutat, tancarà les portes per sempre.  "Des de la pandèmia portàvem arrossegant una gran flaquesa, sobretot econòmica, i quan una cosa no es pot aguantar, el millor que es pot fer és tancar la persiana", ha lamentat Joan Galimany, la segona generació al capdavant del negoci, a EL3, el portal de notícies de Sants-Montjuïc. Galimany ha afegit que "no és el mateix treballar actualment, amb les noves normatives, els nous impostos, i els nous lloguers" i ha confessat que "desgraciadament, les petites empreses no hem pogut aguantar ni assumir totes aquestes despeses". Les reaccions a les xarxes no s'han fet esperar i alguns usuaris han lamentat amb nostàlgia la pèrdua de la pastisseria amb comentaris com "quin greu, quin cop" i "quin greu, la pastisseria de la meva infantesa sortint de l'escola".  Foto: Instagram / @kessler.galimany Tres quarts de segle a S

  • Què fer
  • Ciutat

Hi ha moltes coses que fan de Barcelona una de les millors ciutats del món. Sens dubte, una d’elles és per l’arquitectura que tenim i pels monuments emblemàtics repartits pels diferents barris, molts d'ells declarats Béns Culturals d’Interès Nacional, com ara la muralla romana, l'església de Santa Anna i Santa Maria del Mar, entre molts d’altres. El llistat no para de créixer i recentment la Generalitat n’ha afegit un de nou dins la categoria de monument històric.   ShutterstockCasa Sayrach (Barcelona) Parlem de la Casa Sayrach, l’emblemàtic edifici del número 423 de la Diagonal. Es tracta d’una obra modernista dissenyada l’any 1915 per Manuel Sayrach i un dels exemples més singulars del Modernisme barceloní: formes corbes a la façana –d’influència de Gaudí–, una torrassa a la cantonada, i formes sinuoses dins alguns elements del seu interior. A més, l’edifici també està influenciat pel moviment higienista de principis del segle XX ja que integra la ventilació i la il·luminació dels espais interiors.   ShutterstockCasa Sayrach (Barcelona)   © Irene FernandezCasa Sayrach   Considerat l’últim edifici en aixecar-se a Barcelona segons els cànons de l’estil modernista, el projecte de la Casa Sayrach va ser firmat per Gabriel Borrell i Cardona, però avui en dia s'atribueix a l’arquitecte i escriptor Manel Sayrach, que encara no tenia el títol quan es van portar a terme les obres.  © Irene FernandezCasa Sayrach En haver-se catalogat com Bé Cultural d’Interès Nacional en la

  • Restaurants
  • Menjar

Fa uns dies anunciàvem que la pastisseria Triomf, a la rambla del Poblenou, havia guanyat el primer premi de la quarta edició del concurs 'El millor xuixo del món'. Des de llavors, els amants del dolç han embogit totalment i han fet multiplicar per quatre mil la producció de l’establiment. Literalment: de vendre 20 xuixos diaris (i 40 els dissabtes i els diumenges), la pastisseria esgota existències cada matí, tot i preparar-ne 800 al dia. Ho explica Gisela Bellart, la pastissera al capdavant del local, qui comença la jornada abans de les 6 del matí per intentar respondre l’increment de la clientela que vol comprar el xuixo premiat. Bellart defensa que "els nostres clients sempre han dit que els xuixos de la Triomf eren els millors del món", però guanyar el certamen ho ha confirmat i, ara, la pastisseria (sembla) que s’ha convertit en un punt de pelegrinatge pels fanàtics del producte.  Segons Bellart, l’èxit del producte és la qualitat dels ingredients –farina, llevat, sal, sucre i aigua, pel que fa a la massa, i llet, sucre, rovell d’ou, pell de llimona, maizena i canyella per a la crema– però també la mà del pastisser perquè és "qui dona forma a la massa i fa els xuixos un a un”. Un altre element clau, explica, és que sigui fresc, ja que "d’un dia per l’altre, la crema i la massa perden sabor i cruixent". Tanmateix, reconeix que ha estat una variació de la recepta la que l’ha fet endur el primer premi: més crema i una massa més fina. En les tres primeres edicions, la Gisel

  • Restaurants
  • Menjar

Hi ha espai per a unes 14 persones en tamborets repartits per la barra i un local de només 25 metres quadrats. Una planxa, un forn, i un Roner, tots tres en versions mini, són tot el que a la cuina necessita Sergi Marambio per despatxar plats freds i planxadets. Acompanyats d'una àmplia selecció de vermuts, Varmuteo (Vilamarí, 2. 687 68 00 50) minúscul i bonic bar de tapes i vermut, ha aconseguit en només cinc mesos fer-se un lloc entre veïns i habituals de la zona de Sant Antoni i la part alta del Paral·lel. On és el truc? Més que un truc, el que hi ha és una cuina força més àmplia en possibilitats que el que suggereix a primera vista. I és que Varmuteo compta també amb Jaume Marambio –germà de Sergi– i Victoria Maccarone, del veí restaurant gastronòmic Alapar, que va guanyar el premi de millor restaurant de Barcelona del 2024 de Time Out Barcelona, i la cuina del qual els permet proveir-se de bons guisats i algunes preparacions que eleven notablement el nivell d'una vermuteria a l'ús. Entrepans? Magnífics, com el de fricandó o el de papada de porc amb formatge i mostassa Començant pel hot-dog de mandonguilles, que ha necessitat poc temps per convertir-se en un clàssic de la casa, una posició que, això sí, s'ha de disputar amb dues mossegades magnífiques: el clàssic mallorquí de sobrassada i formatge, i un de papada confitada amb formatge i mostassa. Amb les mandonguilles, el fricandó o la papada ja llestes a la cuina del restaurant, només queda posar-los entre pa i pa i un