Churros Con Chocolate: Carnaval de Series

Gai i lèsbic
Churros con Chocolate: Carnaval de Series
Churros con Chocolate: Carnaval de Series

Time Out diu

No és exactament el “Dijous Gras”, però la festa més calòrica de la ciutat es prepara per celebrar un Carnaval en homenatge al món de les sèries.

El proper 23 de febrer la Sala Apolo es convertirà en una autèntica desfilada de personatges televisius inspirats en sèries com ‘Stranger Things’, ‘La Casa de Papel’, ‘Pose’, ‘Joc de Trons’ o ‘Paquita Salas’, entre d’altres. La gent de Churros con Chocolate us conviden a celebrar el dia més esbojarrat de l’any amb un concurs de disfresses inspirat en la vostra sèrie preferida. Hi haurà tres categories diferents: premi a la millor disfressa de sèries, a la millor disfressa individual i a la millor disfressa grupal.

Com sempre, la festa començarà a les 16 h. amb l’habitual Pre Churros i el bingo tropical a càrrec de Beyonsy Tandivina, la drag llatina més “sabrosa” i estrident de la ciutat, mentre que el line-up de la festa és el següent: DJ Enka, Pam Pool, Mireia DG i Chica B es faran seva la sala principal, mentre que Kiddy Smile, Boytronique, Ley DJ, Mr. K! i Noe Gy envairan l’Antichurros. Lollipop i Jane Olympus aixecaran els ànims xurreros des de La (3).

Penseu a venir disfressats i amb moltes ganes de sucar, ja siguin xurros o melindros!

Detalls

També t'agradarà