En Yoshi Suto és un jove xef japonès que, després de passar per cuines de tres continents, va aterrar a Espanya per treballar en restaurants de prestigi com Azurmendi, Quique Dacosta, Enigma i Disfrutar. El 2019, va convertir un bar ‘manolo’ de Sants en un petit temple gastronòmic (setze comensals repartits equitativament entre la barra i les taules) per oferir-hi un menú de degustació fet amb delicadesa, originalitat, ingredients top, una sòlida base japonesa i capes de 'freestyle'. Exemples; la gyoza de lluç i gamba amb citronella i aire de coco o el foie-gras marinat amb miso i caramel·litzat amb sucre morè. Hi ha llista d’espera.
La cuina japonesa ha arrelat amb molta força a Barcelona, en molts vessants i formats. I el nostre llistat de restaurants així ho reflecteix: hi trobareu des de tavernes tradicionals i petits locals de ramen –d'ús quotidià amb picades d'ullet a la cultura pop nipona– fins a extraordinaris restaurants de sushi, passant per la visió que tenen del Japó cuiners occidentals d'alta cuina. I si voleu fer un viatge saborós per l'Orient, tasteu els millors restaurants asiàtics de Barcelona.
NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants xinesos de Barcelona