Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

CaixaForum

  • Museus i institucions
  • La Font de la Guatlla
  1. CaixaForum
    © Maria DiasCaixaForum
  2. CaixaForum
    © Maria DiasCaixaForum
Publicitat

Time Out diu

Aquesta antiga fàbrica tèxtil va ser dissenyada per Puig i Cadafalch i és una de les obres mestres del Modernisme. Gran part de l'últim segle va ser utilitzada com a barraques de la policia i, posteriorment, va ser abandonada.

La Fundació La Caixa la va comprar i la va reconstruir mantenint l'estructura de maons original i es va excavar la part inferior per crear una entrada molt moderna, obra de Arata Isozaki, un mural de Sol Lewitt, un auditori, una llibreria i una biblioteca. A més de les col·leccions permanents d'art contemporani, hi ha tres espais per a exposicions temporals.

Detalls

Adreça
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
La Font de la Guatlla
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1-L3-FGC)
Preu
Entrada general 4 €
Horaris
De dl. a dg. i festius, de 10 a 20 h. Dc. de juliol i agost de 10 a 23 h.

Què hi ha ara mateix

La propera mutació

  • Abstracte

Quina ha estat la resposta dels artistes a la pandèmia del Coronavirus? Aquesta exposició recull pràctiques artístiques que ens ajuden a entendre el món des de la interdependència i la pluralitat. Les obres de Nacho Criado, Eva Fàbregas, Dora García, Wolfgang Tillmans, Félix González-Torres, Antoni Llena, Àngels Ribé i Francesc Torres volen pensar com ens relacionem amb el nostre planeta i reflexionar sobre el món incert, fràgil i desconegut al qual ens hem d’enfrontar.  Comissariada per Xavier Acarín Wieland i emmarcada en el programa Convocatòria de Comissariat, la mostra convida a pensar en el món com una col·laboració constant a partir de les investigacions artístiques dels anys seixanta. Així, l’exposició ens fa pensar en les obres d’art com a instruments que poden desencadenar col·laboracions i intercanvis entre éssers humans i altres espècies i que ens fan qüestionar el que és material i vital, entre el que és present i absent, entre el que és actual-real i el que és possible. 

Cicle DNIT

  • Dance i electrònica

Nova edició del cicle de música electrònica d'avantguarda DNIT, cada últim divendres de mes a l'auditori del CaixaForum, de gener a maig. En aquesta ocasió destaca la presència del britànic Lee Gamble, que actuarà acompanyat de l'artista visual Clifford Sage. Ell serà l'encarregat de donar el tret de sortida al cicle, que continuarà al febrer amb Claraguilar, que recrearà l'univers sonor que va crear per a 'Arcas 2020', espectacle estrenat al Teatre Lliure l'any passat. Al març, els protagonistes seran uns altres britànics, The Black Dog, que presentarà el seu últim treball 'Music for photographers' (2021); a l'abril, arriba el torn a Sam Barker, DJ del famós club Berghain de Berlín, amb els visuals de Reza Hasni; i, al maig, Sinjin Hawke i Zora Jones, responsables de la plataforma Fractal Fantasy, estrenen un xou audiovisual i interactiu. 

Publicitat
També t'agradarà