Konbe Bar

Les Corts
  • 4 de 5 estrelles
  • 5 de 5 estrelles
(1Comentari)
0 M'encanta
Guarda-ho
Konbe Bar
©IreneFernadez
Konbe

El que han fet amb la decoració del Konbe mereix un aplaudiment. Una obra faraònica de reciclatge de portes, finestres i tota mena de mobiliari de fusta blanca per donar vida a la barra, els marcs, els prestatges, les taules flotants; una teranyina que s’ha de veure in situ i que contrasta amb el negre que domina a les parets i el terra del local. El bar fa gala d’un interiorisme agosarat, definit per la imaginació, les ganes de donar la volta a les coses i l’elegància.

Conceptes que poden aplicar-se també a la seva interessant cocteleria. A diferència de moltes barres, que en lloc de cartes de còctels tenen guies telefòniques, el Konbe juga amb una llista de pocions ajustada, però d’una qualitat i audàcia destacables. Són còctels d’autor, petites joies que veureu créixer en primera fila si us asseieu a la barra. Demano un mojito de la casa, una copa que entra pels ulls i ofereix un remix en clau cítrica d’aquesta beguda. Deixa un regust de mandarina irresistible i vigoritzant a la punta de la llengua. Cada còctel és una delicadesa i es nota en els preus.

Pel que fa als combinats, si sou radicals del gintònic, us tremolarà la veu quan feu la comanda al bartender. Hi ha un mostrari de ginebres exquisit i preparen el verí amb sapiència etílica. La col·lecció de vodka high class i whisky també és de fanfàrria celestial i posa la cirereta a una de les millors barres que hi ha a la zona. En un sector on resulta més fàcil trobar un unicorn que un bar de qualitat, el Konbe s’alça en la foscor com un far de bona música, còctels premium i fusta blanca. Seguiu la llum.

Per Òscar Broc

Publicat

Lloc de la ubicació Konbe Bar
Contacte
Adreça Deu i Mata, 136
Les Corts
Barcelona
08029
Horaris De dm. a dj. de 18 a 2.30h, dv. i ds. de 18 a 3h
Transport Maria Cristina (M: L3)

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
2 people listening