Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joc de taula Ratzzia
Foto: DevirJoc de taula Ratzzia

Jocs de taula per passar una bona estona en família

Jocs de cartes i amb daus, de memòria i d'enginy. Els millors jocs de taula per divertir-se en família

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Ens passem molta estona del dia asseguts al voltant d'una taula, menjant, estudiant, llegint treballant... i, per què no, jugant! Hem fet una selecció de jocs de taula junt amb l'Oriol Comas, director del festival Dau i una eminència en el tema, amb la que no us aixecareu de la cadira en hores! Una selecció que inclou jocs de cartes, de daus, per jugar en equip o només dues persones, històries de misteri, reptes i d'altres jocs que ens faran pensar molt però també passar-ho de conya. El regal ideal per a la família que vol divertir-se plegada. 

NO T'HO PERDIS: Botigues de jocs i joguines de Barcelona.

Ratzzia
Foto: Devir

Ratzzia

L'autora alemanya Sophia Wagner signa aquest joc per a nens i nenes a partir de 8-10 anys. Ratzzia és el primer joc infantil de Wagner i en ell els petits es posaran en la pell d'uns ratolins que volen emportar-se el menjar de celler i que estan representats per daus de colors que es van col·locant sobre el taulell en forma de columna, com si fossin ratolins pujats un damunt de l'altre per arribar al menjar. Un joc senzill però divertit, de partides ràpides que s'estrenarà al Dau d'aquest any i que s'edita en cinc idiomes: català, castellà, italià, portuguès i anglès.

Devir. A partir de 8 anys. 27 €

El Frutal
Foto: Haba

El Frutal

Potser ja el teniu a casa, o el recordeu de quan éreu petits. El Frutal és d'aquells clàssics que no passen de moda, una frase molt utilitzada però és una realitat, s'han venut més de tres milions d'exemplars d'aquest joc per tot el món! La mecànica és senzilla, no oblidem que és per a nens i nenes i a partir de 3 anys. Han d'omplir els seus cistellets de fruites, però hi ha un corb que s'ho vol menjar tot! Un joc cooperatiu, amb daus i on també hauran de fer un puzle.

Haba. A partir de 3 anys. 34 €.

Publicitat
Gizeh
Foto: Guerra de Mitos

Gizeh

Exacte, aquest joc es diu Gizeh com la piràmide i de fet us endinsareu en ella per sortir carregats de tresors. Però no serà fàcil, teniu una mòmia que us persegueix i un munt de sales amb proves per superar i on la memòria serà fonamental per aconseguir el tresor i per sortir de la piràmide amb vida!

Guerra de Mitos. A partir de 8 anys. 19,95 €.

Paris 1889. La cité de la lumière
Foto: Devir

Paris 1889. La cité de la lumière

París és considerada la Ciutat de la llum des que es van instal·lar els fanals de gas, però amb l'aparició de la xarxa de llum elèctrica la seva popularitat va ser molt més gran. Aquest joc de José Antonio Abascal per a dos jugadors ens porta a aquell París, al de la Belle Époque, i el que heu de fer és edificar però tenint en compte la llum. Sou membres de la classe benestant parisenca i els vostres edificis han de ser els que estiguin millor il·luminats! Un joc de partides d'una mitja horeta i molt bonic estèticament.

Devir. A partir de 10 anys. 21,95 €

Publicitat
Codi secret
Foto: Devir

Codi secret

Vlaada Chvátil és l'autor d'aquest premiat joc que trobareu en diversos idiomes i on el domini del llenguatge, del vocabulari, seran les vostres armes secretes a l'hora de guanyar el joc. Hi ha dos equips –blau i vermell– espies, agents dobles, civils innocents i un assassí. A través de les paraules en clau haureu de descobrir la xarxa.

Devir. A partir de 8 anys. 20 €.

Q Sherlock Suriguri
Foto: Guerra de mitos

Q Sherlock Suriguri

Q o Sherlock, aquest joc de cartes és conegut amb els dos noms i és un dels més estimats pels fanàtics dels jocs de taula de totes les edats. S'ha publicat un específicament per als més petits, es diu Suriguri i s'ha de resoldre la misteriosa desaparició d'un suricata del zoo. I un cop ja hàgiu jugat, com diu l'Oriol Comas, "regaleu el joc, que altres famílies es diverteixin, i aneu per una altra edició!

Guerra de Mitos. A partir de 8 anys. 8 €.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat