Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gelats de 'Stranger Things' gratis a les gelateries Rocamblesc

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Els fans de la sèrie segur que han tingut més d'un calfred amb les dues primeres temporades i ja hauran tingut algun més amb la tercera, com demostra l'últim tràiler publicat. Ara, per a un altre tipus d'experiències que refresquen d'una altra manera, Jordi Roca, el reboster dels Germans Roca, ha creat al costat del seu col·laboradora Alejandra Rivas un seguit de gelats inspirats en 'Stranger Things' que es repartiran de forma gratuïta a les gelateries de Rocambolesc, entre elles la de la Rambla.

No badeu. Es tracta d'una edició limitada de 3000 gelats, 500 de cada modalitat, que es repartiran en els establiments que hi ha a Barcelona, ​​Madrid, Girona i Alacant a partir del dia 11 de juliol. Un regal per aficionats que segurament s'esgotarà en un tres i no res, ja que de moment no es plantegen ampliar la fabricació.

La creació estiuenca dels responsables de la rebosteria del Celler de Can Roca reprodueixen diferents figures icòniques de la sèrie com el monstre Minigorgon, fet amb gust de gerds, espècies, iogurt i gominoles de mora. Altres creacions són el Gofression, Icesidedown, Dustin i Eleven's Power, amb la seva goteta de sang relliscant.

Un equip de 12 persones i mes i mig de treball han estat necessaris per elaborar les creacions d'aquesta gelateria d'avantguarda que no és la primera vegada que ens sorprèn creant representatius gelats basats en fites de la cultura de masses. Fa 15 anys ens brindar el 'Helado oscuro' basat en 'Star Wars' i també 'Joc de Trons' va inspirar un gelat amb la forma de la pròtesi d'or de la mà de Jaime Lannister.
 

NO T'HO PERDIS: Lego llança un joc de 'Stranger Things'

Últimes notícies

    Publicitat