Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Facebook Dating: així és el Tinder creat per Mark Zuckerberg
Notícies / Sexe i Cites

Facebook Dating: així és el Tinder creat per Mark Zuckerberg

Facebook Dating
Facebook Dating

Tot i que no van néixer amb aquesta funció, és habitual que es lligui a través de Twitter, Instagram i Facebook. Els humans som éssers socials i la "protecció" de les xarxes ens dóna un plus de valentia a l'hora de tirar-li la canya a tot bitxo vivent.

Mark Zuckerberg ha vist el filó de Tinder i fa uns mesos va llançar Facebook Dating, una eina per lligar, però només com a prova i a Colòmbia. Després de crear el teu perfil, es veu quins altres usuaris estan buscant alguna cosa més que una amistat i es pot trobar un possible matx entre els teus amics, els amics dels teus amics, grups i esdeveniments als quals diuen que hi assistiran.

 

Facebook Dating

 

Facebook Dating
Facebook

 

Però Zuckerberg vol anar més enllà i en la Conferència de Desenvolupadors de la companyia, la F8, que s'està celebrant aquests dies a San Francisco, han presentat 'Secret Crush', una nova eina per a Facebook Dating. Amb ella es pot crear una llista amb un màxim de 9 amics de Facebook amb els que t'agradaria tenir una cita. Aquell company de classe que sempre et va agradar, aquell amic que només coneixes a través de la xarxa i que vols desvirtualitzar ja, la veïna, l'amic de la teva amiga... Si alguna de les persones de la teva llista també utilitza Facebook Dating, li arribarà un avís dient-li que hi ha algú interessat en ell/ a, però només podreu contactar si l'altra persona també t'afegeix a la seva llista de 'crush'. Si no ho fa, mai sabrà –a no ser que l'hi diguis directament- que aspiraves a tenir una cita amb ell/ a.

Secret Crush

 

Secret Crush
Facebook

 

I ara que ja heu omplert mentalment la vostra llista amb les persones a les quals li voleu tirar la canya, ve la mala notícia. De moment aquestes opcions només funcionen a Colòmbia, Argentina, Mèxic, Tailàndia i el Canadà i aviat també a les Filipines, Vietnam, Singapur, Malàisia, Laos, Brasil, Perú, Xile, Bolívia, Equador, Paraguai, Uruguai, Guyana i Surinam. A Espanya haurem d'esperar encara un temps, així que haureu de seguir utilitzant Tinder i derivats.

 

 

 

 

NO T'HO PERDIS: 3 consells perquè no t'enganyin a Tinder

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments