123 a Remontar Barcelona

Què fer, Activitats esportives
natació, mar, Club Natació Barcelona
© Club Natació Barcelona

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Diumenge que ve se celebrarà el ‘123 a Remuntar Barcelona’, una prova esportiva els beneficis de la qual es destinaran a la recerca del COVID-19.

Barcelona reprèn les activitats esportives als seus carrers!

Diumenge que ve se celebrarà el ‘123 a Remuntar Barcelona’, el primer esdeveniment esportiu post-quarantena, que consistirà en una prova multidisciplinària (natació, ciclisme, carrera a peu i ciclisme de sala) en la qual cada participant triarà quan començar i les modalitats que realitzarà durant el dia.

La inscripció serà solidària i tots els beneficis es destinaran al projecte Fundació Amics de l’Hospital de la Mar, en el qual el Dr. Robert Güerri està liderant una recerca dedicada al Covid-19.

Durant l'activitat, es respectaran i compliran estrictament totes les mesures sanitàries de seguretat recomanades. Entre elles, el distanciament social de tots els participants, la disponibilitat de gels hidroalcohòlics a les diferents àrees i l'obligació d'utilitzar mascareta en els temps d'espera o descans.

Natació

La prova de natació comptarà amb un recorregut d’1 quilòmetre de distància amb sortida i arribada a la platja de la Nova Mar Bella. Es podrà realitzar la prova de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.  

Ciclisme 

La prova de ciclisme constarà d’una cronoescalada de 4 quilòmetres al Castell de Montjuïc, un dels punts més emblemàtics de Barcelona. El punt de sortida serà el Parc de les Tres Xemeneies, i el recorregut passarà pel passatge de les Bateries, la carretera de Miramar, l’avinguda Miramar, la carretera de Montjuïc i el carrer del Castell. La prova es podrà realitzar de 8 a 13 hores. 

Carrera a peu

La carrera a peu comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres que recorrerà els últims quilòmetres de la marató dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, i tindrà la sortida a la Font Màgica de Montjuïc (Pavelló Mies van der Rohe) i l’arribada a l’estadi Olímpic Lluís Companys. La prova es podrà realitzar de 8 a 15 hores. 

Spinning

Finalment, la disciplina d’spinning consistirà d’una classe magistral a l’esplanada del Palau Sant Jordi, que es podrà realitzar a les 10, a les 13 o a les 17 hores.

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies