123 a Remontar Barcelona

Què fer, Activitats esportives
natació, mar, Club Natació Barcelona
© Club Natació Barcelona

Time Out diu

Diumenge que ve se celebrarà el ‘123 a Remuntar Barcelona’, una prova esportiva els beneficis de la qual es destinaran a la recerca del COVID-19.

Barcelona reprèn les activitats esportives als seus carrers!

Diumenge que ve se celebrarà el ‘123 a Remuntar Barcelona’, el primer esdeveniment esportiu post-quarantena, que consistirà en una prova multidisciplinària (natació, ciclisme, carrera a peu i ciclisme de sala) en la qual cada participant triarà quan començar i les modalitats que realitzarà durant el dia.

La inscripció serà solidària i tots els beneficis es destinaran al projecte Fundació Amics de l’Hospital de la Mar, en el qual el Dr. Robert Güerri està liderant una recerca dedicada al Covid-19.

Durant l'activitat, es respectaran i compliran estrictament totes les mesures sanitàries de seguretat recomanades. Entre elles, el distanciament social de tots els participants, la disponibilitat de gels hidroalcohòlics a les diferents àrees i l'obligació d'utilitzar mascareta en els temps d'espera o descans.

Natació

La prova de natació comptarà amb un recorregut d’1 quilòmetre de distància amb sortida i arribada a la platja de la Nova Mar Bella. Es podrà realitzar la prova de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.  

Ciclisme 

La prova de ciclisme constarà d’una cronoescalada de 4 quilòmetres al Castell de Montjuïc, un dels punts més emblemàtics de Barcelona. El punt de sortida serà el Parc de les Tres Xemeneies, i el recorregut passarà pel passatge de les Bateries, la carretera de Miramar, l’avinguda Miramar, la carretera de Montjuïc i el carrer del Castell. La prova es podrà realitzar de 8 a 13 hores. 

Carrera a peu

La carrera a peu comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres que recorrerà els últims quilòmetres de la marató dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, i tindrà la sortida a la Font Màgica de Montjuïc (Pavelló Mies van der Rohe) i l’arribada a l’estadi Olímpic Lluís Companys. La prova es podrà realitzar de 8 a 15 hores. 

Spinning

Finalment, la disciplina d’spinning consistirà d’una classe magistral a l’esplanada del Palau Sant Jordi, que es podrà realitzar a les 10, a les 13 o a les 17 hores.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers