Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carnaval de Barcelona
Foto: ICUBCarnaval de Barcelona

Carnaval 2023 a Barcelona: festes i agenda d'activitats de Carnestoltes

Celebra el Carnaval de Barcelona del 16 fins el 22 de febrer per tots els barris de la ciutat en una setmana de colors, disfresses i fantasia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
El Carnaval és llibertat, disbauxa, el moment per ser creatius, canviar la nostra fisonomia i actitud. Per Carnaval, tot és possible (però compte que no s'hi val tot!)! Quan se celebra el carnaval a Barcelona? Aquest any, Barcelona acull activitats a tots els districtes del 16 al 22 de febrer. Tornarem a veure actes tradicionals com l'Arribo dels reis Carnestoltes, la famosa Taronjada al Palau de la Virreina, l'enterro de la sardina... però també s'han organitzat concursos de truites, rues, desfilades, concerts i tallers per tots els barris de Barcelona. Mira aquí si totes aquestes activitats afectaran la línia de bus que fas servir habitualment.

NO T'HO PERDIS: Botigues de disfresses a Barcelona

Festes, tallers i espectacles

És Carnaval i toca gaudir de les nombroses activitats que s’han preparat per a tota la ciutat: tallers, concerts i espectacles per fer arribar la festa a tots els racons i barris de Barcelona. Que comenci la festa!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat