Carnaval de Barcelona
Foto: ICUBCarnaval de Barcelona

Carnaval 2024 a Barcelona: festes i agenda d'activitats de Carnestoltes

Celebra el Carnaval de Barcelona del 8 al 14 de febrer per tots els barris de la ciutat en una setmana de colors, disfresses i fantasia

Publicitat
El Carnaval és llibertat, disbauxa, el moment per ser creatius, canviar la nostra fisonomia i actitud. Per Carnaval, tot és possible (però compte que no s'hi val tot!)! Quan se celebra el carnaval a Barcelona? Aquest any, Barcelona acull activitats a tots els districtes del 8 al 14 de febrer. Tornarem a veure actes tradicionals com l'Arribo dels reis Carnestoltes, la famosa Taronjada al Palau de la Virreina, l'enterrament de la sardina... però també s'han organitzat concursos de truites, rues, desfilades, concerts i tallers per tots els barris de Barcelona. 

NO T'HO PERDIS: Botigues de disfresses a Barcelona

Les rues i altres festes tradicionals als carrers de Barcelona

  • Botigues
  • Regals i souvenirs

Hi ha qui té un bagul amb roba heretada a casa que s'obre sovint per jugar a disfressar-se, i hi ha qui passa de la festa de la disbauxa i no es posa ni un bigotet per fer la irreverència. Si sou dels primers, aquests són temples a visitar per abillar-se per celebrar Halloween, Carnaval i qualsevol altra festa esbojarrada. En aquestes botigues de disfresses de Barcelona trobareu disfresses, de compra o lloguer, i tots els accessoris que imagineu per ser la persona, cosa o animal que sempre heu somiat.

Festes, tallers i espectacles

Sala Apolo

Per aquest carnaval, el dijous 8 de febrer la Sala Apolo omple les seves dues sales amb una nit de música i ball amb la Carnaval Party dins el format de Milkshake.

Els artistes Dj Stile i ADCØ, residents usuals de la sala 2, pugen a la sala principal per ensenyar-nos les seves mescles musicals de música urbana. 

A la sala 2 s'hi farà una sessió de hits del pop, dance i rock amb els artistes Bulma Beat & Alex Barroso.

L'entrada ja és disponible i val per a les dues sales!

Razzmatazz

El dijous 8 se celebra La Mandanga Carnavalera a la sala Razzmatazz. La festa serà plena de hits per ballar durant tota la nit a càrrec de Siria DJ, Mr. George Costanza i Mr Majestyk.

L'entrada a aquest esdeveniment inclou també entrada per a les altres sales:

Perreo room. Sala 2 - La Sofy, DJ Setaquehabla i Jack Dafons

Mandanga. Sala 3 - Karaoke

La electrónica. Sala 5 - Carlos Bayona DJ i Bully

Aquesta entrada val entre 14 i 16,50 € i ja està disponible.

Publicitat

Mascarada al Poble Espanyol

La nit del 10 de febrer, arriba al Poble Espanyol la segona edició de la Mascarada, una festa que vol aconseguir tornar als vells temps i recrear un ball de màscares   per celebrar Carnestoltes amb shows, música, disfresses i màscares. 

La festa compta amb una llista de reproducció ben variada amb gèneres musicals que van des de l'afrobeat o el dance, fins al reggaeton. El cartell de la festa està format per quatre DJs: DJ Trapella, una de les més reconegudes entre el jovent català; Jona Pinto, especialitzat en temes llatins; l’actriu polifacètica Estrella Xtravaganza, i DJ Owey, que destaca per combinar reggaeton, funk i dembow.

Les entrades tenen un preu a patir dels 15 € i ja estan a la venda. La Mascarada tindrà lloc entre les 23 h i les 6 h a l'Hivernacle de la Plaça Major del Poble Espanyol.

És Carnaval i toca gaudir de les nombroses activitats que s’han preparat per a tota la ciutat: tallers, concerts i espectacles per fer arribar la festa a tots els racons i barris de Barcelona. Que comenci la festa!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat