Dia mundial del teatre 2015 al CCCB

Què fer

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Els actes de celebració del Dia Mundial del Teatre tindran lloc al CCCB el 27 i el 28 de març i inclouen algunes activitats obertes al públic, com la lectura del Manifest Internacional del Dia Mundial del Teatre, que llegirà l'actor Abel Folk (20 h) i una projecció del vídeo-manifest de l'AADPC, que tindran lloc el primer dia. L'acte principal del segon dia serà el monòleg 'El tiempo es sueño' (ds. 28, 20 h) escrit i dirigit per Rafael Álvarez 'el Brujo' i amb Asunción Balaguer, que repassa sola a l'escenari algunes de les seves experiències personals. Des de la seva infantesa, amb el divorci dels seus pares o l'arribada de la República; fins als seus primers passos en el món de la interpretació, les seves primeres trobades amb l'inoblidable Paco Rabal i, per què no dir-ho, també els seus primers desencontres.

El matí de diumenge 29, alguns dels teatres que formen part de l'Adetca (L'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya) i que fan teatre familiars ofereixen preus reduïts per als espectadors. De divendres 27 a diumenge 29, les entrades per als espectacles dels teatres d'Adetca (funcions del 27 de març al 6 d'abril), tant a les webs dels teatres com a taquilla, tenen un descompte del 50 %.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies