Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La fira del cànnabis més gran del món arriba a Barcelona

La fira del cànnabis més gran del món arriba a Barcelona

Què fer Fira de Cornellà , Fora de Barcelona divendres 13 març 2020 - diumenge 15 març 2020
Spannabis
1/4
Foto: Luis DiagoSpannabis
Spannabis
2/4
Foto: Luis Diagospannabis
spannabis
3/4
Foto: Luis DiagoSpannabis
Spannabis
4/4
Foto: SpannabisSpannabis

Time Out diu

Spannabis, l'esdeveniment de referència del sector cannàbic a escala mundial, ens presenta la seva XVII edició de la mà de les marques més destacades del moment

La Fira del Cànem ja està en marxa! Comencen els preparatius d'aquest esperat esdeveniment: 17 anys de cultura, innovació i indústria del cànnabis ompliran la Fira de Cornellà els dies 13, 14 i 15 de març amb més de 300 empreses expositores i les marques més top del sector. Si us interessa descobrir tots els secrets d'aquesta màgica planta i conèixer amb més profunditat la seva història, la seva indústria i el seu entorn, marqueu en vermell les dates de l'esdeveniment al calendari, no voldreu faltar-hi!

Per anar escalfant motors i com a prèvia a la fira, el dia 12 tindrà lloc la Conferència Internacional de Negocis del Cànnabis, que té com a objectiu informar sobre el potencial econòmic del cànnabis i comentar la seva viabilitat en el mercat espanyol. Dins el programa del festival ja, es celebrarà la 'World Cannabis Conferences', els dies 13 i 14, en les que es parlarà de l'actualitat del cànem, del seu ús terapèutic, de la seva regulació, dels usos alternatius... I d'un munt de temes d'interès al voltant del món cannàbic.

El divendres 13, es realitzarà l'entrega de premis del concurs de 'Spannabis Champions Cup', la copa cannàbica de referència del país, en la que hi participen companyies de llavors, 'grow shops' i associacions cannàbiques, i en la que es premia als millors criadors, cultivadors i extractors.

I, per descomptat, la música i els 'foodtrucks' també agafaran protagonisme a aquesta fira. Artistes com Hidro, Barbass Sound, Sharin Skank, Purple Rockets, Paula Bu, Women Soldiers, Full Spectrum Selectors, 420 Backyard Battle, Suka, Karlixx i DJ Rambla s'encarregaran de donar-li molt ritme a l'esdeveniment.

Per Time Out en col·laboració amb Spannabis

Detalls

Lloc de la ubicació Fira de Cornellà
Web del lloc www.firacornella.com
Telèfon de la ubicació 93 474 02 02
Adreça Tirso de Molina, 35
Cornellà de Llobregat

Dates i hores

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening