Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Beveu-vos el món del vi amb aquestes experiències úniques!

Beveu-vos el món del vi amb aquestes experiències úniques!

Descobriu el llegat de la Família Torres: tastos, maridatges i visites exclusives en un entorn únic!

Família Torres
Per Time Out en col·laboració amb Cellers Torres |
Advertising

Per aquells que no us conformeu amb un simple tast de vi i voleu saber tots els detalls de la seva elaboració, la Família Torres ofereix un munt de visites ben variades als seus cellers perquè aprofundiu en el món del vi i tasteu totes les varietats que ofereixen. Descobriu totes les particularitats sobre el raïm i el cultiu de la vinya, i empapeu-vos de l'origen dels seus cellers. A maridar història i sabor! 

Maridatge de vins i formatges

Visita al celler Família Torres amb maridatge de vins i formatges

Deixeu-vos seduir per aquesta eterna temptació amb multitud de matisos i possibilitats sorprenents! Quatre vins, quatre formatges. Brie, semicurat, curat i blau busquen l'harmonia perfecta creant maridatges d'afinitat i contrast amb vins del celler. Descobriu el llegat vinícola de la Família Torres amb aquesta experiència on no falten els dos essencials de la gastronomia Mediterrània: vi i formatge. 

INCLOU:

Visita a la vinya Mas La Plana

Visita al Celler Waltraud

Maridatge de 4 vins i 4 formatges artesanals

Guia expert o sommelier durant el recorregut

HORARI:

Dissabtes:

Català: 11:30 h

Anglès: 10:30 h

Diumenges i festius:

Castellà: 11: 30 h

Tancat: 25 i 26 de desembre

Festius: 1/05, 24/06, 15/08, 30-31/08, 11/09, 12/10, 1/11, 6/12 i 8/12

Per a més informació i reserves, CLIQUEU AQUÍ

Maridatge de vins i ibèrics

Visita al Celler Família Torres amb maridatge de vins i ibèrics

Podreu gaudir d'un indret únic amb una degustació espectacular. Els paladars més audaços es rendeixen davant aquesta combinació de sabors única, presentada en forma de quatre tipus de pernils ibèrics i quatre vins procedents de diferents denominacions d'origen. Finalitzeu la visita al celler amb aquest regal per als sentits.

INCLOU:

Visita a la vinya Mas La Plana

Visita al Celler Waltraud

Maridatge de 4 vins i 4 tipus de pernil ibèric de diferents DO

Guia expert o sommelier durant tota la visita

HORARI:

Dissabtes

Castellà: 12:15 h

Anglès: 13:00 h

Diumenges i festius

Català: 12:15 h

Anglès: 10:30 h

Tancat: 25 i 26 de desembre

Festius: 1/05, 24/06, 15/08, 30-31/08, 11/09, 12/10, 1/11, 6/12 i 8/12

Per a més informació i reserves, CLIQUEU AQUÍ

Advertising

Visita al celler Família Torres Priorat amb tast de dos vins

La millor manera de gaudir d'una visita al Priorat! Un dels llocs més imprescindibles pels amants del món del vi és la visita al celler Família Torres Priorat. Un viatge en el temps que us convidarà a descobrir la història i l'essència que tant caracteritzen els vins d'aquesta màgica regió. L'experiència inclou també el tast de dos vins: el Salmos, un homenatge als monjos de l'Orde de la Cartoixa i el Perpetual, un vi capaç de transcendir i vèncer el temps; tots dos mereixedors de grans premis i reconeixements. 

INCLOU:

Visita a la vinya

Visita al celler Família Torres Priorat

Tast de 2 vins: Salmos i Perpetual

Guia expert o sommelier durant la visita

Imprescindible reserva prèvia de mínim 48 h. És necessari que totes les reserves es confirmin a aquest correu electrònic: torrespriorat@torres.es

Per a més informació i reserves, CLIQUEU AQUÍ

Vardon Kennett winery, Torres Wines, Penedes, Catalonia, Spain
Sara Matthews LLC

Visita al celler Vardon Kennett

Descobriu el celler Vardon Kennett per formar part d'una història en la qual el passat, l'entorn i el vi es fusionen en una experiència inoblidable! Aquest celler propietat de la Família Torres, és on avui en dia s'elabora el prestigiós i delicat escumós Cuvée Esplendor de Vardon Kennett, un homenatge a tots els esperits lliures i aventurers. Us convidem a conèixer més sobre el llegat de Vardon Kennett i gaudir d'un maridatge de Cuvée Esplendor amb uns bombons de xocolata, creats pel xocolater Enric Rovira i el canadenc François Chartier, reconegut a nivell internacional com un dels investigadors pioners en l'àmbit de les creacions aromàtiques de receptes i en el de les harmonies entre vins i plats. 

INCLOU:

Visita al celler

Maridatge de l'escumós Cuvée Esplendor Vardon Kennett amb bombons de xocolata

HORARI:

Català: 11:00 h

Castellà: 12:30 h

Per a més informació i reserves, CLIQUEU AQUÍ

Advertising