Si voleu viure una experiència gastronòmica de primer nivell en un dels restaurants més sorprenents i espectaculars de la nostra ciutat, no us perdeu aquesta proposta! Tunateca Balfegó, l'espai gastronòmic de Barcelona que diàriamentret ret culte a la tonyina vermella del Mediterrani de primeríssima qualitat, convida un cop al mes a un xef procedent d’un restaurant amb estrella Michelin per elaborar un menú d’allò més exclusiu.
La pròxima Noche de estrellas tindrà lloc el dijous 14 i el xef convidat serà en Mikel Población, del prestigiós Restaurante Etxanobe, de Bilbao, que compta amb una estrella Michelin. El menú degustació, que inclou maridatge de vins, no us deixarà indiferents! Us expliquem a continuació la proposta inicial, tot i que els plats poden canviar en funció del mercat. I no oblideu reservar la vostra plaça amb temps, perquè l’aforament és limitat.
Aperitiu:
-Taco de ventresca, formatge Idiazabal i ‘chapulines’ (Tunateca)
-Ravioli de gamba i sobrassada (Tunateca)
-Bombó de tonyina i foie (Etxanobe)
-Maridat amb Taïka 2013
Entrants japonesos:
-Trilogia de Sashimi: Akami, Chutoro i Otoro (Tunateca)
-Trilogia de Nigiris: Akami kobu jime, Chutoro caviar asetra i Otoro (Tunateca)
-Maridat amb Taleia 2017
Fusió:
-Tàrtar d’ostra, ventresca i caviar asetra (Tunateca)
-Morro de tonyina confitat sobre caldo dashi i sorpreses de primavera (Etxanobe)
-Tonyina ‘soasada’, sumac i remolatxa (Etxanobe)
-Maridat amb Acusp 2016
Principals:
-Galta rostida amb reducció de porc i tàrtar de calamar (Tunateca)
-Filet de tonyina amb ametlla líquida, crema de xocolata blanc i bolets (Tunateca)
-Xuleta de tonyina i wasabi europeu (Etxanobe)
-Maridat amb Thalarn 2015
Postres:
-Servei cerimonial de te matxa (Tunateca)
-Mousse de xocolata picant i passió (Etxanobe)
-Maridat amb Ekam Essència 2015