Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

353 Avenue (TANCAT)

  • Restaurants
  • Sarrià - Sant Gervasi
  • preu 2 de 4
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Aquest petit i acollidor restaurant està captant adeptes a cabassos. És una clientela que aprecia i valora el bon funcionament d'aquest espai reduït però càlid, amb vista a la Diagonal, modern i amb una oferta gastronòmica que faltava en aquesta zona. I diem que faltava en termes d'imaginació, respecte a la bona taula i qualitat dels productes.
L'oferta és diversa. El menú de migdia, a 14,90 euros, és molt variat, sa i apetitós. I per això és impossible trobar-hi taula al migdia si abans no s'hi ha reservat. Les tapes, molt bones, ja donen la pauta d'entrada: la butxaca agrairà el preu dels plats quan el comensal surti per la seva porta art déco vidrada, que hi dóna un aire de bistrot parisenc. La truita de bolets, les croquetes o les braves són un punt d'inflexió en el món de la tapa en aquest barri. Hi ha una bona varietat de conserves, també a preus ajustats. Pel que fa a la carta, començarem per relatar el dia de la nostra visita.
Vam començar amb unes anxoves amb pa amb tomàquet, molt bones com a aperitiu, i després el xató. El xef no s'ha casat amb cap de les variants d'aquesta magnifica amanida, segurament per evitar més polèmiques, sobretot entre Sitges i Vilanova. I n'ha creat una de seva, molt ben amanida i dotada de bons elements. Però el festival va començar quan vam veure arribar la carn d'olla, que una setmana abans havíem tastat al Celler de Gelida, quan el seu patró, Toni Falgueras, va aprofitar el saber fer per maridar-la amb el vi nou de l'any, elaborat pel celler Masroig, de Tarragona. Com que és un plat abundant i de bones carns, no podíem prescindir en aquesta ocasió d'un bon vi. La casa disposa de la saviesa de l'Àlex, que es reflecteix a la carta de vins. Vam gaudir de la carn d'olla amb un Indígena que elabora Parés Baltá. Es tracta d'una varietal de garnatxa d'una parcel·la a més de 600 metres d'altitud, fermentat durant quatre setmanes i amb criança en roure francès nou. Afruitat, elegant i suau.Vam cloure l'àpat amb un arròs amb llet com Déu mana.
I totes les nits aquí es pot gaudir d'un menú de sopar romàntic per a dues persones. Ofereixen un parell de copes de cava de benvinguda, croquetes casolanes, braves, xató, foie gras saltat amb reducció de pero ximenes, peix fregit, calamars bruts i arròs negre. De segon cal escollir entre el filet de porc ibèric amb salsa de bolets o el suquet de peix de la barca. Amb postres de la casa –begudes i cafès no inclosos– costa 60 euros, IVA inclòs i per a dues persones. – Marcelo Aparicio.

Detalls

Adreça
Diagonal, 353
Sant Gervasi
Barcelona
08037
Contacte
93 116 77 30
Preu
De 20 a 30 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà