Can Miserias

Restaurants Eixample
0 M'encanta
Guarda-ho
Can Miserias
Can Miserias

Aquests fideus, plat emblemàtic de Can Miserias, són una de les especialitats de què la Christia es pot sentir molt orgullosa. Només per ell ja es justifica una visita a aquesta casa familiar, que porta amb afecte, i una cuina com poques compartida amb el seu home, l'Albert Pellicer.

La Christia porta els fideus a la planxa, els mima, els daura, fins a un punt de torrat, just abans de combinar-los amb una samfaina. És una sàvia combinació de fideus a la manera asiàtica amb real esperit mediterrani. Agradable sorpresa per als qui no coneixen aquest lloc tan de sempre, tan sàviament decorat amb notes d'una nostàlgia que s'agraeix.

Els fideus són un excel·lent entrant, però poden ser ben bé un òptim segon plat. Per exemple, després dels exquisits ous amb patates de pobre o els pastissos que elabora diàriament la cap, originària d'Alemanya. –Marcelo Aparicio.

Publicat

Lloc de la ubicació Can Miserias
Contacte
Adreça Comte Borrell, 106
Eixample Esquerre
Barcelona
08015
Horaris De 13 a 16 h. i de 21 a 23 h. Dg. nit, dilluns i festius tancat
Transport Sant Antoni (Línies: L2), Urgell (Línies: L1)

You may be interested in:

Average User Rating

4.5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:1
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|2
0 people listening

Mai defrauda, cuina tradicional de nivel, amabilitat i bon tracte. Un dels meus preferits de Barcelona. Canelons, musclos, nyoquism a,anida de bolets, miniflamets... Ja se´m fa la boca aigua!


El millor del restaurant, sense dubte i a part de la cuina, el servei. El cambrer, en Josep, rebossa professionalitat.