El Petit Celler

Restaurants Sarrià - Sant Gervasi
El Petit Celler
1/2
El Petit Celler
2/2

De què té gust un Château Lafite Rothschild? Tots els amants del vi ens hem preguntat com ens passaria per la gola una ampolla de vi que costa el salari mínim australià: uns 2.000 euros. Trobareu la resposta ara a la botiga/enoteca El Petit Celler, dins el bar de vins que acaba d’encetar, Tribut.

Perquè allò que fa únic (o singular) aquest bar de vins és que disposa d’unes 250 referències de vins estratosfèrics d’arreu del món. A copes! No podem dir allò d’“a preu assequible la copa”. O potser sí. La copa de l’esmentat bordeus surt per 97 euros. I la poden servir perquè disposen d’un dispensador Coravin, que permet extreure el vi sense obrir l’ampolla.
Tanmateix, per uns afables tres euros podem tastar copes de vins extraordinaris, com el Vinyes Velles 2014 de Ferrer Bobet.

El gerent de l’establiment, el sommelier Sebastià Lozano, fa uns vint anys que col·lecciona ampolles de gran valor. Les podria vendre per internet, o deixar-les a la caixa forta i especular després. Però ha decidit alliberar-les amb comptagotes. I la pregunta és: es nota la diferència entre un vi de 50 i un de 500 euros? Com sol passar en les coses del beure, si no en sou professionals la diferència la marca l’oferta i la demanda, no pas el paladar.

Per Ricard Martín

Publicat

Lloc de la ubicació El Petit Celler
Contacte
Adreça Beethoven, 8
Sant Gervasi
Barcelona
08021
Horaris de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:30 a 21:30, dissabtes de 10:00 a 14:00 hores
Transport La Bonanova (FGC)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
2 people listening