Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les Tres a la Cuina

Les Tres a la Cuina

Restaurants, Cuina creativa Vila de Gràcia
3 de 5 estrelles
Les Tres a la Cuina
©MariaDias Les Tres a la Cuina

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Anna O’Flynn i Mariana González regenten un curiosíssim restaurant anomenat Les Tres a la Cuina. Situat en ple barri de Gràcia, en una zona en què la vida fa olor de vermut i la llum té el color de les bones converses, Les Tres a la Cuina té un look que podria equiparar-se a locals d’altres barris universals com el Soho. La cuina del restaurant és fresca, en el sentit que els plats que s’hi ofereixen són com un ram floral pel reguitzell d’aromes especiades que ofereix. Com reconeix O’Flynn, les influències de Jamie Oliver són evidents.

El cap de setmana, hi serveixen un brunch que, segons m’han explicat, és magnífic. Però entre setmana, la cuina es basa en un menú compost per dos primers i dos segons, que varien segons la joie de vivre d’O’Flynn i González en interacció amb els productes del mercat  i de proximitat. Les verdures provenen de La Casita, els vins són de Casa Mariol, el cafè és El Magnífico, la cervesa, Almògaver, una conjunció que dóna a aquest local molt gracienc un toc de bohèmia encantadora.

El menú que vaig elegir estava compost per una sopa de carbassa amb gingebre, crostonets i ceba, un risotto de calamarsons amb all i julivert i tiramisú. La qualitat-preu, 10 euros, és un miracle. Però si el dia elegit és un altre –jo hi vaig anar un divendres–, el client hi podrà trobar primers plats com una sopa de coliflor amb oli d’avellanes i pebre verd, o una albergínia fumada amb mango, fideus d’arròs i amaniment de llimona amb xili, i, de segon, unes patates gratinades amb formatge i amanida d’espinacs, mongetes tendres i faves, llaços amb albergínia fumada, dàtils, festucs, alfàbrega i feta, o un pollastre al forn amb salsa de pebre vermell i xili amb arròs amb ceba carameŀlitzada i herbes fresques.

I de postres, brownie amb caramel i crumble o un apple sponge. Plats que potser costa memoritzar per la seva melodiosa composició fonètica, però que ja han fidelitzat un eclèctic grup de clients. Només obren al migdia.

Per Daniel Vázquez-Sallés

Publicat

Detalls

Adreça
Barcelona

Transport Joanic (L4)
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 10 a 18 h. Ds. i dg. d'11 a 16.30 h

Els usuaris diuen