Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bodega Bonay

  • Restaurants
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 2 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Bodega Bonay
    Foto: Scott ChasserottBodega Bonay
  2. Bodega Bonay
    Foto: Bodega Bonay Bodega Bonay
  3. Bodega Bonay
    Foto: Bodega Bonay Bodega Bonay
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles
Després de diverses encarnacions, el restaurant de l'hotel Casa Bonay (meca del luxe assequible i 'cool' a Barcelona) ha adoptat la identitat de Bodega Bonay. Al capdavant hi trobem el xef Giacomo Hassan –ex cap de partida del Disfrutar, entre molts d'altres– que ha transformat l'espai en un temple dedicat als vins naturals (en tenen quasi 200! La majoria servits a copes) i que té un repertori de plats de bodega a la seva manera, i amb maridatges d'infinites possibilitats i sense xou encotillat. Aquesta aposta natural no és postureig: el xef, milanès, és deixeble directe de Carlo Petrini de Slow Food, i aplica els principis de temporalitat i sostenibilitat a preus de classe mitjana.
Hi trobarem des d'una galta de porc a la brasa amb pa amb tomàquet –us avisem, l'enunciat del plat no menteix, però no és el que us espereu– fins a receptes del tot mediterrànies, com una pasta fullada amb carxofa a la brasa i 'labneh', el formatge-iogurt libanès. Equipat amb brasa japonesa i producte de proximitat, Hassan –que té arrels al nord d'Àfrica– munta i desmunta clàssics mediterranis amb mà virtuosa i un toc especiat. L'espai, amb la cuina oberta i una barra llarga i cantonera, és bonic fins a dir prou. La pasta és extraordinària: tasteu els ravioli del Plin, servits dins un tovalló, o uns nyoquis impecables.  
Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Gran Via de les Corts Catalanes, 700
Dreta de l'Eixample
Barcelona
08010
Transport
Girona (M: L4)
Preu
€€
Horaris
Cada dia de 13 a 15.30 i de 20 a 22.45 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà