Totora

Restaurants, Peruana Eixample
  • 3 de 5 estrelles
2 M'encanta
Guarda-ho
Totora
1/4
Totora
Totora
2/4
Totora
Totora
3/4
Totora
Totora
4/4

El restaurant que Gastón Acurio va obrir a Barcelona a finals del 2012, pioner en la cuina peruanamoderna a Barcelona, s'ha convertit en Totora. Un restaurant també peruà fins al moll de l'os amb una garantia total: la direcció del restaurant la porta el xef Pablo Ortega, qui va ser cap de cuina amb Acurio.

La cuina de Totora té una forta presència de les especialitats més marineres del país andí –el nom prové dels caballitos de Totora, embarcacions de pesca del Nord de Perú– amb molts cebiches (clàssic, de marisc, de tonyina, fins i tot en tempura) 'causas' –de llagostí, de pop, i la clàssica 'limeña') y 'tiraditos'. 

Tampoc no hi trobareu a faltar especialitats de plat calent i elaborat, amb tocs d'avantguarda i refinament, com el 'seco' de jarret de vedella amb petxines, all i 'rocoto', ni esclarm, les influències nikkei en delicats 'ngiris' de fusió. I un bon menú de migdia cent per cent peruà, a preu assequible.

Publicat

Lloc de la ubicació Totora
Contacte
Adreça Còrsega, 235
Eixample Esquerre
Barcelona
08036
Horaris De dl. a dg. de 13:30 a 16:00 i de 20:30 a 23:30
Transport Provença (Línies: FGC)
Preu 30-35 €
LiveReviews|0
1 person listening