Tria menú i celebra l’any nou xinès

  • Restaurants, Xinesa
Publicitat

Time Out diu

L’hotel Mandarin Oriental de Barcelona té vincles estrets amb Àsia. D’una banda, el grup hoteler és d’herència oriental. D’altra, la seva prestigiosa xef, la multiestrellada Carme Ruscalleda, gestiona a Tokyo un restaurant amb dues estrelles Michelin i, a Moments i Blanc, els dos restaurants de l’hotel del Passeig de Gràcia, impregna de sabors asiàtics les seves creacions gastronòmiques.

Ara, per celebrar l’any nou xinès, l’hotel reformula amb tints orientals els menús de migdia i nit de Blanc. Es podran assaborir únicament durant una setmana, del 12 al 18 de febrer, i la celebració es completarà amb actuacions musicals, art, decoració especial i regals. Entre aquests últims es troben monedes de xocolata de la bona sort i múltiples experiències per gaudir al Mandarin Oriental, com una estada a l’hotel, un tractament Spa o experiències gastronòmiques a Moments i Blanc.

Menú migdia (36€):
Entrant a escollir entre: 
Arròs fregit de llagostins
Pollastre fregit, salsa agredolça i col xinesa
Amanida mediterrània de burrata

Principal a escollir entre:
C
hop suey de vedella en salsa Kung Pao
Costella de porc en salsa cantonesa
Bacallà, pèsols i alioli
Carret de postres

Menú desgustació de nit (59€):
Rotllet de verdures en salsa agredolça
Bao de papada Hoisin, encurtits
Sopa cítrica de wonton amb llagostins i vegetals en tempura
Salmonet fregit, salsa XO i chop suey de verdures
Ànec lacat i baozi en salsa cantonesa
Plàtan fregit MO

Detalls

Adreça
Preu
Des de 20€
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà